Horoscop special – zodiile de femei care cuceresc orice bărbat vor!

femei - ghid modern de seductie

Horoscop special – zodiile de femei care cuceresc orice bărbat vor! Ai simțit de fiecare dată că tu exerciți o putere de seducție incredibilă și că orice bărbat se îndrăgostește pe loc și iremediabil de tine? Ești conștientă de senzualitatea ta și, odată ce ai pus ochii pe un bărbat, va fi al tău? Vezi mai jos dacă faci parte din cele 5 zodii care cuceresc tot în jurul lor:

Berbec

Este o femeie puternică, îndrăzneață, care, chiar dacă nu a cucerit un bărbat din prima, dacă acesta i-a căzut cu tronc, nu va avea liniște până ce nu-l va avea la picioare. Agresivitatea ei înăscută ar putea fi puțin intimidantă în primă fază, dar, după ce ajungi să o cunoști mai bine, nu ai cum să nu îi iubești sufletul mare, perseverența, meticulozitatea cu care își urmărește planurile și seriozitatea de care dă dovadă într-o relație.

Taur

Taurul, zodie guvernată de planeta Venus, care îi sporește senzualitatea și gustul pentru frumos, este prima zodie care îți vine în minte atunci când te gândești la femei fatale. Și pe drept cuvânt. Delicată, dar hotărâtă, aceasta pare a fi partenera dorită de orice bărbat. Chiar dacă iubește lucruile scumpe, de calitate, niciun mascul nu se va da în lături de la a-i îndeplini toate mofturile. Plăcerea de a dărui, poate chiar mai mare decât cea de a primi, fac din ea o persoană altruistă, iubită în societate, cu care bărbații se mândresc să iasă în lume.

Gemeni

Fiind foarte sociabilă, nu are cum să nu atragă bărbații în jurul ei, iar atunci când vorbește chiar știe ce spune, inteligența fiind unul dintre punctele ei forte. Partea cea mai rea este că, fiind guvernată de Mercur, această zodie este predispusă să înșele. Deci, chiar dacă îl găsește pe Făt Frumos, nu se va opri la el. Dar nici nu va renunța până ce nu va subjuga orice bărbat care îi atrage atenția.

Fecioară

Cu o frumusețe nativă de invidiat și un suflet frumos, Fecioara atrage în jurul ei doar oameni de calitate, și nici nu are nevoie de restul. Extrem de organizată, această zodie nu se lasă în voia sorții nici măcar când vine vorba de iubire, iar atunci când un bărbat îi atrage atenția, nu trebuie decât să îi arate că este disponibilă, pentru ca el să îi cadă la picioare. Totuși, Fecioara nu va profita de calitățile ei pentru a flirta cu bărbații. Dacă este într-o relație, nu intră în jocul niciunui alt mascul și nici nu are ochi să vadă dacă altcineva mai este atras de ea.

Vărsător

Femeile Vărsător sunt dormice de admirație, se simt frumoase și emană senzualitate prin toți porii. Partea bună este că au la picioare orice bărbat, chiar dacă nu și-l doresc. Partea rea este că îl vor alege pe cel care le place mai mult, chiar dacă acesta este căsătorit. Iau ce le convine, fără să le pese de suferința celorlalți.

Sursă foto: zumi.md

Sursă horoscop: clickpentrufemei.ro

Citeste si: Horoscop special – zodiile cu lipici la bani în 2017

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.