Horoscop special – ce semn ești în zodiacul egiptean?

horoscop - egipt

Horoscop special – ce semn ești în zodiacul egiptean? Ca și zodiacul european, și cel egiptean are tot 12 zodii, numai că, cele 12 zodii sunt împărțite pe anumite zile din luni, nu pe o perioadă continuă de o lună. Iată ce semn ești în zodiacul egiptean:

Nil
(1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 1-7 septembrie, 18-26 noiembrie)

Acesta este primul semn al zodiacului şi înseamnă că e capabil să ofere un nou început. Cei care se nasc sub acest semn sunt, de obicei, plini de pasiuni. Le place să îşi trăiască viaţa cât mai intens posibil. În mod normal, ei evită altercaţiile şi conflictele cu alte persoane.

Amon Ra
(8-21 ianuarie, 1-11 februarie)

Cei care se nasc sub acest semn cresc pentru a fi conducători buni. Ei sunt, de obicei, încrezători în tot ceea ce fac. Scopul lor este de a da tot ce au mai bun, astfel încât să fie o sursă de inspiraţie pentru alţi oameni. De asemenea, au abilitatea de a-i motiva pe cei din jur şi pot schimba viaţa acestora.

Mut
(21-31 ianuarie, 8-22 septembrie)

Acest semn e cunoscut ca fiind acela cu cel mai dezvoltat simţ matern. În mod normal, el avea grijă de el, dar şi de alte persoane. Sunt persoane foarte logice cu privire la deciziile pe care le iau şi vor lua în considerare întotdeauna aspectul practic al lucrurilor înainte de a trage o concluzie.

Cei care se nasc sub acest semn pot face bine în domeniul juridic sau în educaţie.

Citește și: Horoscop special – zodiile care îl au pe Dumnezeu alături mereu

Geb
(12-19 februarie, 20-31 august)

Cei care se nasc sub acest semn sunt din naştere persoane intuitive. De obicei, fac alegeri în funcție de ceea ce simt. Ei sunt, de asemenea, foarte preocupaţi de mediul înconjurător și de lucrurile care se întâmplă în lume. Ele sunt afectate atunci când lucrurile merg prost.

Osiris
(1-10 martie, 27 noiembrie-18 decembrie)

Cei care se nasc sub semnul lui Osiris pot avea două tipuri de personalități. O parte ţine de încredere şi ar face totul pentru a-și atinge visele, în timp ce cealaltă parte este cea vulnerabilă. Poate fi ușor rănite. Sunt de obicei persoane energice și ar putea reveni pe pistă după ce au căzut.

Isis
(11-31 martie, 18-29 octombrie, 19-31 decembrie)

Un lucru care se poate spune despre oamenii care se nasc sub semnul lui Isis este că ei sunt simpli. Ei vor spune oamenilor ce gândesc despre ei în mod direct. Cei care se nasc sub acest semn protejează oamenii pe care îi iubesc, sunt jucăuși și extrem de energici.

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - together couple duo 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea la prima vedere

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.