Horoscop special – semnele că un bărbat Fecioară este îndrăgostit!

horoscop - man 1246028 960 720

Horoscop special – semnele că un bărbat Fecioară este îndrăgostit! Fiecare dintre noi avem moduri diferite de a manifesta iubirea față de cineva, de a încerca să îi oferim sufletului nostru pereche toate dovezile de iubire posibile. Nu face excepție nici bărbatul Fecioară, cel care, odată îndrăgostit, nu se va da la o parte de la nimic pentru a-și face partenera fericită:

Vei fi cea mai răsfățată
Cum îți dai seama când o Fecioară se îndrăgostește? Atunci când tipa cu care iese e mai răsfățată decât prințesele de la curtea regală a Angliei! Nativul e un spirit practic, așa că va face tot posibilul să îți aștearnă pe față un zâmbet imens: gândește-te la cadouri scumpe, la cine delicioase la lumina lumânărilor și la vacanțe exotice. Cum bărbatul Fecioară e un perfecționist, e clar că toate îi vor ieși de minune!

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în prima lună de vară!

Te sună fără motiv
Ieși cu o Fecioară și pur și simplu te bombardează cu telefoane, aparent fără motiv? E modul lui de a-ți arăta că te iubește. Acest semn adoră să îți audă vocea, glasul tău catifelat fiind una dintre trăsăturile care îl scot pur și simplu din minți!

Face tot posibilul pentru ca tu să te simți în siguranță
Una dintre cele mai importante caracteristici ale unui bărbat Fecioară e cavalerismul său, deci putem spune că este, pe bună dreptate, prințul din povești. Nu numai că te va apăra de orice s-ar putea interpune în drumul vostru, dar e pur și simplu minunat și atunci când are grijă să îți elimine orice potențial de grijă. Îți va spune mereu că te iubește, pentru ca tu să nu suferi de nici cea mai mică urmă de frică.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - girl 872149 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – zodii care sunt mai fericite singure!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.