Horoscop special – semnificații astrale ale fiecărei zile!

horoscop - imac 605421 960 720

Horoscop special – semnificații astrale ale fiecărei zile! Fiecare zi a săptămânii este încărcată de energii diferite și se află sub stăpânirea unei planete. Ești curioasă să descoperi cât mai multe secrete despre zilele unei săptămâni?

Duminică
Duminică este Ziua Soarelui. Deși sunt mulți zei ai Soarelui în culturile lumii, cei mai cunoscuți sunt, fără îndoială, cei 3 zei egipteni: Horus, Ra și Osiris. Soarele semnifică creația, procreația, puterea și sănătatea.

Luni
Prima zi a săptămânii moderne este Ziua Lunii. Luna reprezentă reflexia, deoarece lumina lunii provine din reflexia Soarelui. În cultura modernă, lunea reprezintă haos și întoarcerea la muncă după weekend.

Citește și: Horoscop special – zodii sincere vs zodii mincinoase!

Marți
Marțea este ziua lui Tiw, zeul războiului, echivalentul roman al lui Marte. Principalele caracteristici ale acestor zei sunt onoarea, dreptatea și curajul. Așadar, marțea este ziua lui Marte.

Miercuri
În cultura anglo-saxonă, miercurea este ziua lui Wodens, echivalentul lui Norse Odin sau al lui Mercur. Acesta este zeul înțelepciunii, al poeziei, comerțului, călătoriei, furtului, elocvenței și științei. De asemenea, mai este și mesagerul zeilor.

Joi
Pentru anglo-saxoni, joia este ziua lui Thor, zeul tunetului. Acesta este reprezentat într-o trăsură trasă de capre și ținând în mână un ciocan. El este apărătorul zeilor din tribul Aesir. De asemenea, destinul acestuia este să omoare și să fie omorât de Șarpele Midgardului. Thor este popular în zilele nostre datorită desenelor animate și a cărților de colorat. Thor este echivalentul lui Zeus în cultura greacă, dar și zeului roman Jupiter.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - laugh 90x90Citeste si: Horoscop special – de la ce râd zodiile cel mai mult?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.