Horoscop special – semnul tău zodiacal în horoscop mayaș

mayaș - mayas

Horoscop special – semnul tău zodiacal în horoscop mayaș. Despre mayași se știe că au fost o civilizație extrem de avansată. Ei au creat și un sistem astrologic extrem de elaborat, format din 19 semne zodiacale. Iată ce semn zodiacal îți corespunde ție, în funcție de ziua nașterii:

Chen 2-21 ianuarie
Acestui semn i-au fost atribuite mai multe interpretări: Furtună Neagră, Lună, Floare, Vest. Cei născuţi sub acest semn sunt oameni ai nopţii. Au o afinitate naturală pentru energia lunii, care îi guvernează şi le dă putere. Direcţia spre care se îndreaptă mereu este cea de vest.

Yax 22 ianuarie – 10 februarie
Nativii acestui semn mayaş mai poartă numele de Furtună Verde, Venus şi Sud. Persoanele născute sub acest semn tind să înceapa relaţii de cuplu cu persoane născute în aceeaşi perioadă cu ei. Planeta guvernatoare este Venus, motiv pentru care sunt iubitori şi calzi. Au un talent natural pentru împăcare şi ştiu să găsească soluţii în cele mai grele perioade. Direcţia lor cardinală guvernatoare este sudul.

Sac 11 februarie – 2 martie
Acestui semn i-au fost atribuite mai multe interpretări precum Furtună Albă, Broască sau Nord. Nativii Sac sunt oameni tăcuţi, care se macină pe interior şi nu spun nimănui ceea ce simt. Unii dintre ei răbufnesc, însă atunci când o fac, regretă. Este important să înveţe cum să relaţioneze cu cei din jur.

Citește și: Horoscop special – culorile preferate ale fiecărei zodii

Keh 3 Martie -22 martie
Cunoscuţi şi sub numele de Furtună Roşie, Copaci sau Est, aceşti nativi iubesc natura şi echilibrul natural al lucrurilor. Posedă energia focului, iar culoarea lor norocoasă este roşu. Exerciţiile de meditaţie în natură îi încarcă cu energie şi îi întăresc. Direcţia cardinală guvernatoare este estul, iar animalul totemic este cerbul nobil şi blând.

Mak 23 martie – 11 aprilie
Nativilor Mak li se mai spune şi Zeul numărului 3. Acest semn zodiacal este cel mai misterios dintre toate semnele astrologice mayaşe. Nativilor Mak le place să-şi petreacă timpul asupra lucrurilor din jurul lor. Numărul benefic este cifra 3 a Divinităţii, echilibrului şi întregirii.

Kankin 12 aprilie – 1 mai
Nativii Kankin sunt cunoscuţi sub numele de Pământ sau Soare Galben. Acestor nativi le place în mod special să practice exerciţii de meditaţie la aer curat în zilele însorite, deoarece sunt creativi la amiază. Li se recomandă să încerce şi exerciţii de meditaţie în peşteri pentru a intra în comuniune cu natura şi a gusta din plin sentimentele de pace şi de linişte. Animalul lor totemic este câinele, renumit pentru devotamentul şi puterea sa interioară.

Muwan 2 mai -21 mai
Bufniţele zodiacului sau Zeii Ploii, nativii Muwan sunt guvernaţi de foc şi apă. Lor li se recomandă să îmbrăţişeze aceste două elemente, în special în timpul furtunilor, atunci când focul şi apa se reunesc şi se manifestă sub formă de fulgere şi de ploaie.

Pax 22 Mai – 10 Iunie
Animalul totemic al acestor nativi este jaguarul, un animal important pentru cultura mayaşă şi un simbol al abilităţilor lor de conducere. Astfel, principalul punct forte al acestor nativi îl reprezintă conducerea şi călăuzirea altor oameni. Elementul guvernator este aburul, o combinaţie a elementelor pământ, apă şi foc. Incearcă să îmbini în mod armonios aceste 3 elemente în viaţa de zi cu zi.

Kayab 11 Iunie – 30 Iunie
Nativii Kayab se mai numesc şi broaşte ţestoase sau Zeii Lunii, conform horoscopului mayaş. Acesti nativi sunt guvernaţi de astrul lunii şi nu ezită să îmbrăţişeze experienţele de dezvoltare spirituală. Animalul lor totemic este ţestoasa. In cultura mayaşă, aceste animale sunt investite cu o înţelepciune ancestrală.

Kumku 1 iulie – 20 iulie
Aceste persoane adoră să petreacă timp în natură. Animalul lor totemic este crocodilul, investit cu darurile supravieţuirii, timpului şi răbdării. Crocodilii se numără printre puţinele specii de animale care au supravieţuit perioadei mezozoice. Sunt reticenţi când vine vorba de schimbări, dar alternează perioadele de stagnare cu perioade de maleabilitate şi progres.

Wayeb 21 iulie -25 iulie
Acest semn zodiacal cuprinde o perioadă de doar 5 zile, spre deosebire de celelalte zodii care cuprind aproximativ 20 de zile. In perioada semnului Wayeb, a avut loc o întrerupere majoră a echilibrului civilizaţiei mayaşe. In această perioadă şi-au facut apariţia pe pământ spirite şi alte forţe nelumeşti.

Photo via Visual Hunt

Citește continuara pe clickpentrufemei.ro

mayaș - parinti 150x150Citește și: Horoscop special – ce fel de părinte ești, în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.