Horoscop SPECIAL 26 Septembrie-2 Octombrie – Succes în IUBIRE

horoscop - wallpaper of love couple 2 1024x663

Horoscop SPECIAL 26 Septembrie-2 Octombrie – Succes în IUBIRE ! Săptămâna se anunţă cu energie bună, până şi vremea de afară pare prietenoasă în zilele ce urmează. Dacă avem o stare bună în cuplu, depinde de fiecare. Chiar ispitele sunt la tot pasul şi motivele de discuţii se găsesc, încearcă să abordezi orice situaţie cu calm, răbdare şi înţelegere în ceea ce-l priveşte pe partener. Astrele vorbesc, deși ști deja că cea mai bună modalitate de a rezolva o ceartă este să o eviţi

Berbec

Între tine şi persoana iubită se va duce o luptă grea în această săptămână. Trebuie să laşi mai mult de la tine dacă nu vrei că planurile voastre să se ducă de râpă. Este foarte important ca înainte de orice discuţie să îţi repeţi că trebuie să fii calm. Dacă vezi că dialogul purtat nu duce nicăieri, mai bine schimbi subiectul!

Taur

Este foarte important ca în această săptămână să nu îi găseşti nod în papură din orice persoanei iubite. Chiar dacă eşti ataşat de ea, trebuie să îi dai libertate şi să nu o sufoci. Fă-ţi planuri independent de ea şi las-o să facă ce vrea. În cazul în care nu eşti angajat într-o relaţie, ai toate şansele să întâlneşti pe cineva.

Gemeni

Transformă orice ceartă cu persoana iubită într-o împăcare de zile mari. Acest gen de strategie vă poate salva relaţia dacă aceasta a intrat în monotonie. Ai mare grijă la vorbe pentru că acestea pot răni mai mult decât crezi. Dacă eşti singur, nu te lăsa manipulat de prima persoană care îţi iese în cale!

Rac

Viaţa sentimentală va fi în centrul atenţiei săptămâna aceasta şi nu e nimic greşit. Încearcă să petreci mai mult timp alături de familie şi nu ceda după o perioadă mai lungă în care stai lângă cei dragi. Chiar dacă uneori ajung să te scoată din minţi, stă în puterea ta să te controlezi şi să accepţi oamenii aşa cum sunt ei!

Leu

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să te ocupi mai puţin de persoana iubită şi să îi arăţi că nu poţi să-i oferi tot timpul tău liber. Nu vrei ca lumea să profite de tine!

Fecioară

Firea ta perfecţionistă şi critică îi poate enerva la culme pe cei dragi în această săptămână. Cineva îţi va da o lecţie din care vei învăţa cu siguranţă că trebuie să îţi accepţi semenii cu bune şi cu rele. Nimic din ce se poate întâmpla acum nu îţi poate face rău, de aceea fii deschis sfaturilor!

Balanţă

Săptămâna aceasta vei fi nevoit să îi împaci pe toţi şi nu va fi deloc uşor. Din păcate, tu vei fi cel lăsat pe ultimul loc, însă nu va dura mult această situaţie. Dacă o rudă apropiată se bagă în relaţia ta, nu permite să creeze tensiuni între tine şi persoana iubită, dar nici nu te îndepărta sau certa cu aceasta!

Citeşte şi continuarea: Oradestiri.ro

Foto:  quotesideas.com

horoscop - Femeia PERFECT   150x150Citeste si: Femeia PERFECTĂ pentru zodia lui.

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.