Horoscop special – cum va fi septembrie pentru zodia ta?

horoscop - septembrie

Horoscop special – cum va fi septembrie pentru zodia ta? A venit, a venit toamna…Vara atât de iubită ne-a spus adio, cel puțin calendaristic. Revenim la rutina zilnică a muncii, ne obișnuim cu ploile reci de toamnă și visăm. Iată cum va fi prima lună de toamnă pentru zodia ta:

Berbec
Va fi o lună excepţională pentru tine, însă pentru că lucrurile mergeau deja pe drumul cel bun de ceva vreme. Cel mai probabil va avea loc un eveniment pe care nu-l vei uita prea curând, o cerere în căsătorie sau o surpriză romantică din partea partenerului tău de viaţă. Pentru nativele singure se anunţă o relaţie nouă şi interesantă cu şanse mari de viitor.

Nu se anunţă linişte în carieră luna aceasta pentru tine. E nevoie de mai multe eforturi ca până acum pentru a începe să obţii poziţia spre care tinzi. Nu este exclus să ţi se pună chiar piedici în drumul tău spre atingerea ţelurilor, însă eşti destul de precaută şi vei face faţă provocărilor. De cum vei începe să munceşti mai mult, vei începe să câştigi mai mulţi bani, însă acest lucru se va întâmpla doar în primele săptămâni.

Taur
Începi luna cu gânduri de schimbare pe plan sentimental. Vrei să iubeşti mai mult, dar şi să fii iubită. Dacă pentru nativele implicate într-o relaţie se anunţă o perioadă liniştită, celor singure li se pregăteşte multă acţiune. Te poţi îndrăgosti foarte uşor, însă nu neapărat şi de persoana potrivită. E foarte important să îţi ţii inima sub control, cu toate că acţiunile pot fi diverse.

Se anunţă o lună bună pentru tine pe plan financiar şi profesional. Partea bună este ca primeşti suport din partea apropiaţilor pentru a ajunge acolo unde şi-ai propus. Cu cât îţi expui mai mult ideile, vei ieşi în faţă şi vei primi avantaje. Cel mai important lucru este că ceea ce faci o faci din pasiune, de aceea vei excela.

Gemeni
Astrele te sfătuiesc ca în această lună să tratezi totul cu seriozitate. Dacă ai chef de joacă, cu siguranţă nu va ieşi nimic bun din flirtul şi aventurile tale. Cu toate că te poţi simţi bine pe moment, apoi vei regreta. Dacă eşti implicată într-o relaţie, respectă-ţi partenerul şi dorinţele acestuia, aşa că se recomandă discuţii despre viitor şi planuri comune.

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în septembrie!

Este o lună bună pentru investiţii şi pentru afaceri. Nu ar strica să îţi fructifici cumva banii pe care îi deţii, mai ales dacă te bucuri de suportul şi sfaturile necesare. Indiferent de domeniul pe care îl alegi, ai fler în negociere şi poţi obţine bani frumoşi. Această perioadă înfloritoare va începe să apună în cea de-a doua jumătate a lui septembrie.

Rac
Totul merge bine pe plan sentimental pentru tine în această lună, chiar dacă asta implică sarcini în plus sau responsabilităţi noi. Poate fi vorba de apariţia unui copil sau de schimbarea statutului. Dacă te-ai implicat recent într-o relaţie, e posibil să regreţi decizia luată şi să vrei să îţi îndrepţi atenţia către altcineva. Nu e nimic greşit în asta atât timp cât nu vei provoca nimănui suferinţă!

Nu sunt excluse călătoriile în interes de serviciu în această lună, lucru destul de nou pentru tine. Cu toate că eşti fricoasă cu privire la schimbare, aceste deplasări nu îţi pot aduce decât lucruri bune. Cu cât eşti mai activă, cu atât şansele de a primi bonusuri financiare sunt mai mari. Spre sfârşitul lui septembrie se aduce ăn discuţie o moştenire.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - banknote 15801 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în luna septembrie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.