Horoscop special – sfârșit de an de coșmar pentru 3 zodii!

horoscop - dream 2864678 960 720

Horoscop special – sfârșit de an de coșmar pentru 3 zodii! Mai sunt doar 3 zile din acest an și ai crede că tot ce este rău a trecut. Numai că, pentru 3 zodii, lucrurile nu stau deloc așa, iar aceste ultime zile din 2017 vor fi cu adevărat de coșmar. Care sunt acestea?

Taur

Nativii născuți în zodia Taur se chinuie de ceva timp să treacă peste o perioadă dificilă, dar nu reușesc în niciun fel. Parcă totul s-a întors împotriva lor și trebuie să lupte cu morile de vânt pentru a ieși la lumină. Pe lângă dificultățile de la locul de muncă, lipsa banilor și ratarea unei afaceri importante, viața personală este și ea dominată de o influență negativă. Aflat la ananghie, nativul zodiei Taur se simte singur, fără prieteni sau persoana iubită şi problemele financiare l-ar putea face să-şi piardă casa.

Citește și: Horoscop special – ce fel de iubire îți este pregătită în 2018?

Rac

Cu toate că lucrurile păreau să meargă foarte bine, sfârșitul anului vine cu surprize nu tocmai plăcute pentru nativul din Rac. În ceea ce privește viața sentimentală, lucrurile nu mai sunt la fel de roz ca până acum. Apar anumite conflicte și contradicții care nu își găsesc rezolvarea, astfel că se va ajunge la inevitabila despărțire.

Săgetător

Ghinionul se ține scai de Săgetător, astfel că este posibil să se confrunte cu câteva probleme de natură medicală. Starea de sănătate precară îi afectează activitatea zilnică, astfel că nu mai reușește să dea randament. Pe lângă faptul că nu este o zodie înzestrată cu răbdare pentru a trece peste greutăți, Săgetătorul simte că o să piardă tot ceea ce are până la sfârșitul anului, ceea ce pare să îl doboare pe zi ce trece. Din păcate nu va obține jobul pe care și l-a dorit atât de mult, dar acest eșec nu ar trebui să îl descumpănească.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - distance 300x215Citește și: Horoscop special – zodii care nu rezistă relațiilor la distanță!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.