Horoscop special – marea slăbiciune a fiecărei zodii!

horoscop - Zodiac signs Astrological clock close up 047592  1024x768

Horoscop special – marea slăbiciune a fiecărei zodii! Fiecare dintre noi avem, mai vizibil sau nu, slăbiciuni ce ne pot pune în situații vulnerabile, pierzătoare. Iar de acest lucru nu este străin nici horoscopul. Iată care sunt, zodiacal explicate, marile vulnerabilități ale fiecărei zodii:

Berbec: Disputele verbale

În momentul în care cineva îți face un reproș, devii extrem de nervos și uneori chiar irațional. Trebuie să înveți să îți controlezi temperamentul și să fii mai diplomat.

Taur: Auto-indulgența

Îți este foarte greu să îți gestionezi sentimentele, în momentul în care îți sunt rănite. Ai tendința de a apela la auto-indulgență. Nu este nici o problemă dacă ai nevoie de o zi de relaxare, dar să nu ieși din casă o săptămână întreagă nu e în regulă.

Rac: Mama

Dacă ești născut în această zodie, fie ai o relație foarte apropiată cu mama ta, fie o urăști.  Deși cuvintele și opiniile ei înseamnă foarte mult pentru tine, încearcă să abordezi problema ca un adult și să îți iei propriile decizii.

Leu: Complimentele

Tuturor ne place să primim complimente însă nativii din Leu duc lucrurile la un alt nivel! Învață să primești aprecierile cu eleganță și cu nu întinde coarda!

Fecioară: Ordinea

Nu este un secret pentru nimeni că Fecioarele sunt perfecționiste și apreciază ordinea, însă pentru toată trebuie să existe o limită. Dacă nu reușești să îți controlezi impulsurile de a reorganiza și a aranja totul în cele mai mici detalii, riști să îi îndepărtezi pe cei din jur. Nimeni nu e perfect, nici măcar tu!

Citește și: Horoscop special – luna norocoasă a fiecărei zodii

Balanță: Deciziile

Multe persoane au dificultăți în a lua o decizie rapid, însă tu ridici nehotărârea la rang de artă! Trebuie să înveți să fii mai decisiv, cel puțin în ceea ce privește lucrurile mici. Nimeni nu vrea să iasă în oraș cu o persoană căreia îi trebuie o jumătate de oră să se hotărască ce vrea să comande din meniu.

Scorpion: Refuzul

Pui atât de multă pasiune într-o dezbatere încât îți este greu să înțelegi de ce o persoană poate refuza să îți asculte argumentele. Unii oameni pur și simplu nu vor să vorbească despre subiecte care nu sunt în aria lor de interese și nu le vei schimba opinia indiferent de ce vei face.

Săgetător: Diferențele de opinie

Săgetătorii sunt, în general, persoane foarte optimiste și le este greu să accepte opinii diferite. Trebuie să înțelegi că fiecare persoană are dreptul la propria opinie și nu toți vor ceda încăpățânării tale. dacă vei continua să vezi cum stau lucrurile și de cealaltă parte a unei idei, riști să pierzi o groază de experiențe interesante.

Capricorn: Provocările

Chiar dacă îți place să fii tot timpul în control și să te ocupi de 1000 de lucruri deodată, trebuie să accepți și faptul că nu o vei putea ține așa la infinit. Ai nevoie de timp și pentru tine, așa că relaxează-te și oferă-ți micile plăceri ale vieții.

Vărsător: Problemele ce necesită o rezolvare

Indiferent de ce fel de problemă este vorba, nimic nu îți place mai tare ca provocarea pe care o reprezintă. Trebuie să înțelegi însă, că nu vei pute salva întreaga lume și că uneori lucrurile trebuie lăsate să treacă de la sine. Învață să prioritizezi și totul va fi bine.

Pești: Tristețea

Adori postura de salvator și ai o slăbiciune pentru oamenii triști sau cu probleme. Din această cauză, riști să suferi și să fii dezamăgit. Nu are sens să suferi pentru problemele oricui! Trebuie să te înconjori cu oameni veseli și așa îți va fi și ție viața.

sursă foto: zastavki.com

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - marte 150x150Citeste si: Horoscop special – 2017 și zodiile. Pe cine agită Marte?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.