Horoscop special – cum e soacra în funcție de zodie!

soacra - soacra 03 30090900

Horoscop special – cum e soacra în funcție de zodie! Soacra..cuvântul care stârnește sentimente diferite în rândul bărbaților: de la teamă, la fel de fel de scenarii dramatice, la sentimentul că ai în ea cea de a doua mamă a ta. Iată cum sunt soacrele în funcție de semnul zodiacal sub care s-au născut:

Soacra Berbec

Are tendința să se bage prea mult în viața ta de familie, însă de fiecare dată când o atenționezi, va avea o scuză bună. Ca să o îmbunezi, nu trebuie să o confrunți în mod direct, fiindcă o vei impulsiona și mai tare să se implice fără voia ta în relația cu fiul ei.
Soacra Taur
Este extrem de încăpățânată și de posesivă când vine vorba de fiul ei și vrea să dețină controlul în familie. Ca să o abați de la scopul ei principal, ai grijă să-i satisfaci pe deplin gusturile culinare și să locuiești cât mai departe de ea.

Soacra Gemeni

Este destul de detașata și nu empatizează cu ușurință, însă când vine în vizită roag-o să se ocupe de copii, în special de cei mari, pentru că este o fire creativă.

Soacra Rac

Poate fi extrem de geloasă și posesivă. De aceea, cel mai bine este să discuți cu ea doar lucruri punctuale, fără să intri în detalii. Ignoră-i emoțiile negative pe care le emană adesea.

Soacra Leu

Cea mai bună cale de a îmblânzi o soacră născută în zodia Leu este să-i face multe complimente și să nu uiți niciodată de ziua ei. Astfel, vei reuși să conviețuiești cu ea fără prea multe bătăi de cap.

Soacra Fecioară

Are de cele mai multe ori senzația că le știe pe toate și nu iartă nimic, mai ales când vine vorba de curățenie. Ca să eviți conflictele, dă-i senzația că ea este cea care are dreptate și stimuleaz-o să te ajute la treburile casnice.

Soacra Balanță

Poate fi extrem de critică, întrucât are standardele destul de ridicate. Cel mai bine se înțelege cu bărbații, așa că las-o în grija soțului tău sa a prietenilor de sex masculin.

Soacra Scorpion

La început poate fi suspicioasă în ceea ce te privește și are un stil destul de arogant, de aceea trebuie să adopți o strategie pentru momentele în care vă întâlniți. Orice ai face, nu o lăsa să creadă că ea este cea care deține controlul asupra situației.

Soacra Săgetător

Are impresia că deține toate răspunsurile și soluțiile la problemele și situațiile care apar de multe ori în sânul familiei. Pentru a evita conflictele, distrage-o cu ajutorul copiilor sau planifică-i o vacanță cât mai departe de casă.

Soacra Capricorn

Poate deveni blândă dacă știi cum să-i ajungi la inimă. În general, îi place când familia ei o face mândră, așa că ori de câte ori nepoții ei au rezultate bune, nu ezita să o anunți și pe ea. Când vine în vizită încearcă să fii gazda perfectă.

Soacra Vărsător

Are mai multe momente în care este prietenoasă decât arțăgoasă. Dacă vrei să aveți o relație degajată, trateaz-o ca pe o prietenă. Astfel, nici nu îți vei da seama că petreci timp cu soacra ta.
Soacra Pești
Ca să conviețuiești cu ea trebuie să rămâi calmă indiferent de circumstanțe. Întrucât este o fire gurmandă, încântă-i papilele gustative de fiecare dată când vine în vizită. Cu siguranță, va deveni mai umană.
Sursă horoscop: clickpentrufemei.ro

soacra - zodiiambitioase 1 150x150Citeste si: Horoscop special – cele mai ambițioase zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.