Horoscop special – Soarele, conjuncție cu Mercur, relații în pericol!

horoscop - sun 1459704 960 720

Horoscop special – Soarele, conjuncție cu Mercur, relații în pericol! Ziua de ieri a venit cu un eveniment astral important, Soarele a intrat în conjuncție cu Mercur, dar alături de acest moment mai avem alte două: Venus în opoziție cu Luna și Mercur în cuadrat cu Neptun. Din tot acest amalgam ies tensiuni în cupluri, iar pentru câteva zodii chiar rupturi definitive.

Berbec
Vei avea parte de o săptămână cu multe frustrări. Toate planurile pe care le vei face cu cel drag te vor constrânge și vei simți că ești obligată să faci acele lucruri. Stările îți vor fi influențate atât de nemulțumirile personale, cât și de starea de spirit a celui drag.

Taur
Aceste evenimente îți vor aduce dificultăți financiare, ce îți vor influența mai departe relația cu cel drag. Nu vei reuși să faci tot ce ți-ai propus cu persoana iubită și din acest motiv vor apărea multe tensiuni. Încearcă să îți controlezi nevoia de a cheltui bani și să fii mult mai cumpătată.

Gemeni
Îți este greu să fii tu însăți, mai ales atunci când vine vorba de relația cu persoana dragă. Te simți prinsă în responsabilități și datorii și din acest motiv nu reușești să te bucuri de aspectele frumoase ale vieții. Încearcă să vezi luminița de la capătul tunelului în această săptămână, deoarece riști să îți pierzi jumătatea.

Citește și: Horoscop special – cupluri care își spun adio în vara 2018!

Rac
Ca oricare alt semn de apă, ai tendința de a visa cu ochii deschiși. Deși este un lucru bun să îți imaginezi un scop înainte de a-l duce până la capăt, asta nu se poate aplica și în relația de cuplu. În perioada care urmează trebuie să fii ceva mai practică și să rezolvi conflictele pe moment.

Leu
Viața personală va fi ca un carusel în această săptămână. Acest lucru înseamnă că va trebui să faci schimbări radicale, care îți vor afecta relația cu prietenii, dar și cu persoana dragă. În cazul în care vei simți nevoia de a petrece ceva timp singură, nu ezita să te relaxezi mai mult.

Fecioară
Ești foarte atentă la detalii și de obicei folosești acest dar pentru a interacționa cu cei din jur. Totuși, o persoană care va apărea în viața ta îți va complica existența. Dacă te vei atașa de ea, va trebui să faci multe compromisuri pentru a face ca această relație să funcționeze.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - man 1246028 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – semnele că un bărbat Fecioară este îndrăgostit!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.