Horoscop special – Soarele și Neptun în sextil, relațiile afectate!

horoscop - woman 3214594 1280 1024x590

Horoscop special – Soarele și Neptun în sextil, relațiile afectate! Pe data de 6 mai 2018, Soarele și Neptun se vor afla în sextil, adică la 60 de grade distanță una de cealaltă. Acest eveniment va afecta fiecare semn zodiacal, aducând mai multă înțelegere, atenție la sentimentele celorlalți.

Sextilul Soare-Neptun nu îți va afecta doar viața amoroasă, ci și alte aspect importante ale vieții personale. Acest lucru este posibil deoarece Soarele reprezintă conștientizarea sinelui, în timp ce Neptun stimulează intuiția, inspirația, lumea viselor și toate aspectele ce țin de spiritualitate. Deși influența pe care o are Neptun asupra noastră nu este mereu pozitivă, partea “întunecată” nu își va face simțită prezența în această perioadă, datorită Sextilului cu Soarele.

Citește și: Horoscop special – luna ta norocoasă din 2018, în funcție de zodie!

În momentul acestui tranzit, Soarele va fi în Taur, iar Neptun va fi în Pești. Asta înseamnă că Sextilul va avea atât calitățile pământului, cât și ale apei, care tind să lucreze bine împreună, mai ales în această aliniere. Soarele în Taur ne va ajuta să ne analizăm în profunzime gândurile și dorințele pe care le avem, astfel încât să fim echilibrate în relațiile pe care le avem și încăpățânate cu privire la ceea ce ne dorim. Neptun în Pești ne dă o doză de energie intuitivă și spirituală. În această perioadă vom vedea că visele noastre devin din ce în mai reale. Acest lucru se datorează faptului că Neptun subțiază granițe dintre conștient și subconștient, iar tot ce era până acum subtil sau mai ascuns de conștiința noastră devinde dintr-o dată clar.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - woman with straw hat 2685292 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – cum va fi luna mai pentru fiecare zodie?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.