Horoscop special – Soarele plus Chiron, răni vindecate!

horoscop - Chiron in Celestia 1024x514

Horoscop special – Soarele plus Chiron, răni vindecate! Chiron, corpul ceresc care este motiv de dispută printre astrologi, care nu reusesc să se decidă dacă este cometă sau asteroid, se va afla în această perioadă în conjuncție cu Soarele, ocazie pentru fiecare dintre noi să n vindecăm rănile, suferințele purtate de ani de zile.

Dacă îți simți vechi dureri revenind în mintea și viața ta, înseamnă că ți se dă ocazia să le confrunți și vindeci, nu să le ascunzi din nou și să te prefaci că ele nu există. Această importantă conjuncție cu semnificație spirituală oferă sufletului ocazia să se manifeste în lume prin durerea trăită. Dacă, de exemplu, o mamă poartă în ea durerea dorului de copilul ei ce stă prea mult timp departe de ea, mama poate să se prefacă că nu are această durere și să o înăbușe.

Citește și: Horoscop special – zodiile și cristalele terapeutice!

Însă Chiron când este în conjuncție cu Soarele se manifestă la întregul său potențial și va face de așa natură încât o întâmplare a vieții să îi reactiveze foarte clar mamei acea durere pentru ca ea să o recunoască, să nu o mai ascundă, să nu o mai nege, să o vindece și să dea lumii darul său născut din acea durere. Poate că acea rană o face să fie mai atentă la copii, să facă acțiuni pentru copiii de vârsta copilului de care îi este dor, să îi ajute pe părinții care trec prin dureri similare.

Cu alte cuvinte, Chiron ne îndeamnă ca în loc să cedăm disperării rănii și durerii din cauza propriei suferințe, să ne ducem spre lume ca alții să nu mai experimenteze durerea simțită de noi. Mulți oameni au avut o copilărie grea și la maturitate au devenit psihologi sau terapeuți, tocmai ca să îi ajute pe alții să gestioneze dureri similare. Părinți care și-au pierdut copiii în accidente cauzate de șoferi beți, formează un grup de suport ca alți părinți să știe că nu sunt singuri.

Sursă foto: Wikipedia

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - capricorn 90x90Citește și: Horoscop special – ce zodie este ”sarea și piperul” astrologiei

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.