Horoscop special – Soarele în Săgetător, vin vești bune!

horoscop - space 1982212 960 720

Horoscop special – Soarele în Săgetător, vin vești bune! În data de 22 noiembrie, Soarele va intra în Săgetător, iar acest lucru va duce o serie de schimbări importante pentru zodii. Apar optimismul, spiritul de aventură, pasiunea pentru călătorii.

Acest eveniment le va aduce Berbecilor nu doar șansa de a călători, ci și dorința de a studia, de a se perfecționa profesional sau de a afla mai multe despre cultura sau istoria altor țări.

Pentru Tauri, timp de o lună de zile, Soarele în Săgetător îi va ajuta pe Tauri să aibă noroc, avantaje sau succes cu ajutorul altora sau să beneficieze din plin de veniturile (sporite!) ale partenerului de viață. Soarele va intra în zodia Săgetător și va aduce mai multă „căldură” în relația de cuplu a Gemenilor, iar, pentru cei singuri, șansa de a-și întâlni jumătatea.

Citește și: Horoscop special – zodiile și cariera în 2018!

Pentru aceștia din urmă, există și o avertizare: cum interesul lor este axat pe viața profesională („din cauza” lui Jupiter aflat în casa Profesiei din astrograma lor), nativilor li se cere să își facă timp pentru iubire! Altfel, pot rata această perioadă favorabilă. Acest eveniment își va pune amprenta asupra sectorului Profesional din astrograma zodiei Rac, sector în care se află planetele Mercur și Saturn.

Pentru Raci, succesul profesional va depinde în mod special de modul în care vor reuși să comunice cu șefii și colegii, dar și de modul în care își vor îndeplini sarcinile primite, fără a-i înfrunta sau critica pe șefi.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - Bad work habits 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și obiceiurile proaste!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.