Horoscop special – Soarele în Vărsător, șanse noi pentru zodii!

horoscop - soarevarsator 1024x576

Horoscop special – Soarele în Vărsător, șanse noi pentru zodii! Începând cu 20 ianuarie, Soarele își găsește loc în Casa Vărsătorului, iar acest lucru înseamnă schimbări pentru zodii în ceea ce privește relațiile sentimentale, o detașare și în același timp încredere mai mare în parteneri.

În 20 ianuarie, Soarele va intra în Vărsător și pentru Berbeci va începe o perioadă excelentă în plan social: noi prieteni, noi colaboratori și o mulțime de evenimente la care vor lua parte.

Din weekend, Soarele și planeta Venus vor activa sectorul Carierei din astrograma Taurilor, aducandu-le mai multe oportunități și succes.

Săptămâna se încheie cu intrarea Soarelui în Vărsător, în ziua de 20 ianuarie. Pentru Gemeni, va începe o perioadă cu o agendă încărcată, în care călătoriile în străinătate și colaborările cu persoane din alte țări sau care călătoresc mult vor fi principalele puncte de interes.

Citește și: Horoscop special – Jupiter în Scorpion, lupte cu demonii noștri!

Indiferent de situație, Racii trebuie să-și păstreze calmul pentru că, în data de 18 ianuarie, planeta Venus a intrat în zodia Vărsător și le va aduce protectori, ajutor și avantaje prin alții. Iar aceste tendințe vor fi susținute de intrarea Soarelui tot în Vărsător, în data de 20 ianuarie. Iar Vărsătorul este semnul zodiacal care le aduce Racilor avantaje prin intermediul altora și le patronează casa Banilor altora din astrogramă.

Venus a intrat în Vărsător în data de 18 ianuarie și tot aici va ajunge și Soarele, în 20 ianuarie. Astfel, în week-end, începe o perioadă foarte bună pentru Lei, în plan partenerial. Unii vor reface armonia în cuplu, alții vor dori să devină părinți, în timp ce nativii singuri își pot găsi sufletul-pereche. Armonia va domina și relațiile nativilor Lei cu partenerii de afaceri sau cu principalii colaboratori.

În 18 ianuarie, Venus, “Micul Benefic” din astrologie a intrat în casa Profesiei din astrograma Fecioarelor. Tot aici va ajunge și Soarele, în 20 ianuarie, iar pentru Fecioare va începe o perioadă norocoasă în plan profesional, care le poate aduce un job mai bun, o mărire de salariu, o promovare.

Sursă foto: Pinterest

horoscop - men 2425121 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – zodii care vor renunța la relațiile lor în 2018

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

 Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.