Horoscop special – cum șofezi, în funcție de zodie

horoscop - drive driver car

Horoscop special – cum șofezi, în funcție de zodie. Dacă ar fi să ne uităm la traficul din fiecare zi din București, i-am încadra pe toți șoferii la zodia căpoșilor. A nervoșilor. Cu toate acestea, horoscopul ne arată că există niște zodii care sunt cu adevărat un pericol public la volan. Te numeri printre ele?

Berbec
Singurul lucru pe care îl urăște Berbecul mai mult decât să fie blocat în trafic este să fie nevoit să dea peste şoferi care nu au nicio idee despre ce fac sau unde merg. Când acest nativ are un program sau are ceva stabilit, el chiar intenţionează să ajungă la timp. Furia pe care o simte atunci când e la volan şi se grăbeşte e total ciudată pentru acest nativ, mai ales că el e de regulă o persoană liniştită. Dacă îţi e frică că nu se va termina cu bine, oferă-te să conduci tu!

Fecioară
Fecioara încearcă să conducă frumos şi să fie acel şofer care permite altor participanţi la trafic să se strecoare sau care utilizează întotdeauna semnalele potrivite. Cu toate acestea, ea nu primeşte întotdeauna ceea ce oferă, lucru care o irită extrem de mult. Ea crede că traficul va funcţiona normal doar dacă toată lumea va colabora, dar ştim cu toţii că nu se va întâmpla acest lucru vreodată.
Ea va încerca să ignore şoferii enervanţi şi gesturile lor nepoliticoase, însă asta înainte ca furia să o controleze total.

Citește și: Horoscop special – zodiile care critică orice

Scorpion
Scorpionul iubeşte în secret această agresivitate în trafic, pentru că îi dă şansa de a fi nesăbuit şi nenorocit. El tinde să îşi verse nervii de la serviciu sau de acasă asupra celorlalţi soferi din jurul ei. Pentru el, un traseu rutier îi aeriseşte creierul. Acest nativ nu este întotdeauna aşa când conduce, dar pasagerii trebuie adesea să fie atenşi şi să verifice dacă şi-au pus centura de siguranţă.

Capricorn
Capricornul urăşte să conducă şi arată din plin acest lucru atunci când se află în maşină. El are obiceiul de a imita comportamentul altor participanţi la trafic care îl enervează, cum ar fi să taie calea cuiva, fără să îşi dea seama cât de periculos ar putea fi acest lucru. Chiar şi atunci când nu conduce, Capricornul va fi acel pasager de pe bancheta din spate care va striga pe fereastră la alţii şi cu care nimănui nu îi place să aibă de-a face.

Photo via Visualhunt

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - zodii care nu iarta 840x670 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile care nu uită dacă le-ai greșit

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.