Horoscop special – Solstițiul de vară și efectele sale asupra zodiilor!

horoscop - lake 2409571 960 720

Horoscop special – Solstițiul de vară și efectele sale asupra zodiilor! Ieri am avut parte de debutul verii astronomice, odată cu Solstițiul de vară, când am avut ziua cea mai lună și noaptea cea mai scurtă din an. Iar acest eveniment major nu avea cum să nu își pună amprenta pe evoluția ulterioară a fiecărei zodii:

Berbec
În această perioadă se pot ivi oportunităţi financiare. În dimineaţa zilei de 21, Soarele va intra în zodia Racului şi va determina accentuarea chestiunilor de familie, a problemelor curente de gospodărie şi administrarea bunurilor. În aceeaşi zi, va intra şi Mercur în zodia Racului şi va permite un dialog relevant cu rudele şi membrii familiei, dar va ridica noi probleme ori va accentua premizele încurcate din ultima vreme.

Taur

Starea generală a nativilor din zodia Taur se va ameliora în această perioadă, aceştia regăsindu-şi plăcerea de a trăi, calmul şi capacitatea de a aborda cu spor orice problemă. În dimineaţa zilei de 21 iunie, când Soarele va intra în zodia Racului, se va observa o influenţă asupra casei a III-a a deplasărilor de scurtă durată sau pe distanţe mici şi asupra informaţiilor primite ori a ideilor exprimate în public. Aceşti nativi vor avea tendinţa să devină secretoşi, discreţi, tăcuţi şi chiar suspicioşi cu privire la orice provocare verbală.

Gemeni

Cei născuţi în Gemeni vor evalua atent, lucid şi echilibrat ipostazele de viaţă care i-au derutat în ultima vreme şi le vor evalua cu obiectivitate şi pragamtism. Încep să vină banii proveniţi din munca proprie a nativilor şi se vor marca jaloane de care trebuie să ţină cont pentru viitorul lor financiar. Va fi introdusă o notă de incapacitate de adaptare la condiţiile şi limitările momentului, făcându-i pe nativi să se cramponeze de detalii. În urma unor discuţii privitoare la salariu sau venituri, pot fi orbiţi de egoism sau de interesele de moment, care îi pot face să se blocheze.

Citește și: Horoscop special – zodiile petrecărețe!

Rac

Este posibil ca cei din zodia Rac să primească ajutor din partea unui prieten: solidaritate, susţinere morală sau materială, sfat util dat într-un moment greu sau simpla implicare într-o problemă pe care nativul nu o poate rezolva cu propriile forţe. În dimineaţa zilei de 21 iunie, Soarele va intra în semnul lor zodiacal şi le va da energie, determinare şi capacitate de a rezista la oboseala fizică şi suprasolicitarea din ultima vreme. În aceeaşi zi va intra şi Mercur în zodia Racului ceea ce va colora cu nuanţe sentimentale, argumente emoţionale şi premize spirituale toate procesele de gândire ce vor justifica adoptarea unei atitudini sau luarea unei decizii.

Leu

Este posibil să apară un mic succes legat de exercitarea unei funcţii, a unei responsabilităţi. Intrarea Soarelui în zodia Racului va acţiona asupra lucrurilor mai puţin ştiute, pe care le vor aduce la suprafaţă pe căi delicate: telepatie, presimţire. De asemenea, Leii se vor simţi dornici să răscolească trecutul, să se întoarcă la probele materiale ale unei experienţe anterioare ca să înţeleagă mai bine contextul care le-a generat.

Fecioară

O idee bună le poate reconfigura nativilor din Fecioară într-un chip constructiv un proiect sau un demers. Vor decide în chestiuni importante pentru viaţa lor sau în care vor face alegeri inspirate. Timp de o lună va fi introdusă o notă de reticenţă ori de prudenţă faţă de prieteni. Nativii nu vor fi dispuşi să îşi arate încrederea faţă de unele cunoştinţe ori vor fi mai rezervaţi. Latura capacităţii de a se exprima, de a comunca şi de a dialoga va fi limitată şi marcată de prudenţă şi tăcere.

Sursă foto: Pixabay

horoscop - dogue de bordeaux 1047521 1280 90x90Citește și: Horoscop special – ce tip de câine ți se potrivește, după zodia ta?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.