Horoscop special – ce STIL de muzică ți se potrivește?

muzică - zodiilesimuzica

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop special – ce STIL de muzică ți se potrivește? În articolul anterior am aflat cum se distrează fiecare persoană în funcţie de zodie. Dar pentru că viaţa fără muzică este una extrem de tristă, iar Sărbătorile sunt imposibile fără câteva piese, în cele ce urmează veţi putea afla ce melodii ascultă nativii în funcţie de zodie.

BERBEC

Se ştie că zodiile de Foc sunt active, însufleţind petrecerile. Astfel, e normal ca selecţia muzicii să fie în funcţie de activitatea pe care o întreprinde. Nativilor din această zodie le place orice gen de muzică, atâta timp cât consideră că îi reprezintă, le transmite mesajul potrivit şi melodia ascultată are un ritm potrivit stării pe care aceştia o au. De obicei, piesele cu ritm alert, cât mai dansante, precum Pop sau Techno sunt cele mai potrivite.

Recomandare:

 

TAUR

Pentru Tauri nu contează genul, atâta timp cât melodia reflectă dragoste, are un mesaj romantic şi transmite o stare de bine. Romanţele, pentru cei mai în vârstă, Pop-Latino pentru cei mai tineri, sunt de obicei genurile care pot reflecta exact sentimentele unui Taur.

Recomandare:

RAC

Melodiile romantice, cu mesaje de dragoste, despre sentimente trăite sau dorite, sunt extrem de potrivite pentru nativii din Rac. Totodată, se simt bine ascultând şi muzică modernă, comercială, care să îi anime şi să le exprime, totodată, starea de spirit.

Recomandare:

LEU

Leii au o plăcere deosebită de a fi lăudaţi. Din acest motiv, vor păstra stilul elegant în faţă celorlalţi, mai ales când vine vorba de necunoscuţi. Le plac anumite influenţe din muzică clasică, dar, fiind zodii extrem de active, iubesc muzică Techno, Electro, Hard Rock sau Alternative. Nu se dau deoparte nici când vine vorba de mixurile din cluburi.

Recomandare:

FECIOARA

Fecioarele ascultă muzică liniştitoare, fiind exact elementul care le lipseşte în viaţa activă pe care o duc. Preferă muzică Clasică, dar le plac şi genurile de Rock sau Alternativ pe care îşi pot elimina, în mare parte, energia negativă. Însă perfectioniștii zodiacului ştiu să se distreze pe orice muzică ce le transmite un mesaje cald, de putere.

Recomandare:

BALANŢA

Balanţele sunt la fel de schimbătoare şi în genurile muzicale cum sunt şi în viaţă de zi cu zi. Cât timp muzica se aude cât mai tare, orice gen muzical le gâdilă urechile. În principal, aceste zodii se distrează cât mai mult şi ştiu să se simtă bine pe melodiile energice, cele comerciale fiind totuşi cele mai ascultate. De asemenea, Balanţele preferă şi muzica clasică, ce amintește de anumite momente din viaţă fiecăruia.

Recomandare:

SCORPION

Nativii din Scorpion ascultă cu plăcere melodiile ce le pot exterioriză emoţiile. Muzică ascultată trebuie să transmită perfect mesajul pe care îl au aceştia de transmis. Genurile de muzică preferate sunt variate, de la Rock la Electro, Dubstep şi chiar pop sau dance în momentele mai retrase.

Recomandare:

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt pasionaţi de filme, iar muzica ce o aud acolo devine preferată de cele mai multe ori. Prin urmare, Săgetătorii vor ascultă melodii antrenante, care să se potrivească stării lor optimiste şi firii vesele pe care o au. Deşi nu au o deosebită plăcere în a se zbenguii pe ringul de dans, aceştia ascultă cu plăcere genuri de muzică Pop, Rock sau Alternative, dar şi Musical.

Recomandare:

CAPRICORN

Capricornii ascultă genurile de muzică ce îi fac să se simtă în largul lor, mai ales că aceştia sunt firi destul de închise faţă de străini şi se cunoaşte pasiunea şi dedicarea în muncă. Astfel, Capricornii pot adopta orice gen muzical, de la Rock Clasic la muzică de petrecere, fără nici o problema.

Recomandare:

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt persoane cu un dezvoltat simț al esteticului, al inovaţiilor şi al ştiinţei. De aceea, aceşti nativi preferă să „sape” în trecutul fiecărui gen şi să scoată la iveală orice melodie, indiferent cât de veche, atât timp cât lor le sună bine. De aceea, nativii din Vărsător vor ascultă exact ceea ce le sună bine în urechi, nefiind important ritmul sau vechimea.

Recomandari:

PEŞTI

Visătorii zodiacului ascultă numai melodii relaxante, cât mai optimiste posibil. Chiar dacă nu ies „la agăţat” cu necunoscuţii, aceşti nativi se distrează de minune în prezenţa cunoştinţelor şi a familiei, dând frâu imaginaţiei pe piese vesele, Pop, Dance, Electro şi petrecând. Se adaptează la fel de bine tuturor genurilor de muzică ce îi pun în priză.

Recomandare:

Sursa foto: Pinterest

muzică - zodiispeciale 150x150Citeste si: Horoscop special – cum se distrează zodiile!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.