Horoscop special – strângi sau cheltui banii?

horoscop - banknote 15801 960 720

Horoscop special – strângi sau cheltui banii? Ești genul de om care se bucură de ziua de salariu și apoi îi mai rămân 30 de zile în care să faci împrumuturi peste împrumuturi sau, din contră, reușești să mai pui deoparte și ceva bani pentru zile mai grele.

Berbec
Cumpărătoarea impulsivă

Berbecul nu pune accent pe bani sau pe bunurile materiale, însă acest semn zodiacal nu poate spune nu atunci când trece pe lângă o vitrină pe care scrie mare şi cu roşu: REDUCERI. Nu poate ignora nici anunţurile online în care apar promoţii diverse. El ajunge să cumpere impulsiv lucruri pe care nu le foloseşte şi de care nu are nevoie, făcându-i în acelaşi timp o gaură în buzunare.

Taur
Cheltuitoarea relaxată.

Persoanele născute sub acest semn zodiacal au cea mai echilibrată abordare cu privire la bani dintre toate zodiile. Ele nu fac achiziţii inutile şi sunt bucuroase atunci să renunţe la câteva mofturi pentru a-şi îndeplini ţelurile. Cu toate acestea, ele nu uită să se răsfeţe din când în când cu economiile câştigate din greu.

Citește și: Horoscop special – Cele mai orgolioase femei ale zodiacului!

Gemeni
Cumpărătoarea periculoasă.

Gemenii cheltuiesc bani pe care nu îi au, dar îşi recapătă repede pierderile prin scheme spontane de a câştiga din nou. Apoi, din nou începe să cheltuie fără măsură şi impulsiv, învârtindu-se constant în cerc. Aceştia îl întrec pe nativul din Berbec, care măcar cumpără dacă are cu ce.

Rac
Furnizoarea de încredere.

Fiind semnul familiei, Racul asigură stabilitatea financiară a acesteia. Planificarea pe viitor şi investiţiile înţelepte reprezintă strategia prin care el reuşeşte să treacă prin momente dificile. Poate avea grijă cu uşurinţă de câţiva alţi oameni pentru că e foarte raţional în ceea ce priveşte banii. În cele mai multe cazuri, el este primul din grupul său de prieteni care îşi achiziţionează o locuinţă.

Leu
Dăruitoarea generoasă.

Leul apreciază cele mai frumoase lucruri din viaţă şi are o înclinaţie evidentă şi spontană pentru ele. De asemenea, îi place să facă gesturi generoase şi, de multe ori, nu ezită să cumpere un cadou foarte scump pentru ziua de naştere a unui prieten.

Fecioară
Strângătoarea conştiincioasă.

Fecioara este un semn pragmatic şi gândeşte în perspectivă, de aceea reuşeşte să se ocupe de toate situaţiile imprevizibile cu atitudinea sa frugală. Chiar dacă nu are cel mai profitabil job, munceşte din greu şi trăieşte modest, reuşind să îşi umple contul bancar în mod considerabil.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - banana sun hed 2017 90x90Citeste si: Horoscop special – eclipsa de Soare din august și zodiile!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.