Horoscop special – când îți vei întâlni sufletul pereche

horoscop - soulmate

Horoscop special – când îți vei întâlni sufletul pereche. Crezi cu tărie în poveștile de dragoste care nu se vor sfârși niciodată? Deși lumea îți spune să nu mai visezi, că sufletul pereche nu există și nu va apărea, tu te încăpățânezi să îl aștepți? Iată ce spune zodiacul despre momentul când ai putea să te întregești cu sufletul tău pereche:

Berbec
Berbecul îşi întâlneşte sufletul pereche în jurul vârstei de 21 de ani, în momentul în care e şi matur, dar şi zburdalnic. Berbecul nu îşi ascunde niciodată adevărata faţă, însă doar mediul lui natural va ajuta pe oricine să îl cunoască mai bine. Această fază a vieţii sale va avea drept scop să se bucure de viaţă. Deja la 30 de ani va intra într-o rutină care pare să funcţioneze pentru el şi sufletul lui.

Taur
Taurul îşi întâlneşte sufletul pereche la vârsta de 16 ani. Evident, e foarte tânăr, dar există ceva extrem de interesant între tinereţe şi dragoste. Taurul nu ştie neapărat dacă această relaţie va merge, dar într-o epocă în care totul e un mister şi prietenii îţi ocupă cea mai mare parte din timp, atunci un suflet pereche care îi seamănă e tot ce îşi doreşte.

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în luna iunie

Gemeni
Nativii din Gemeni îşi vor întâlni sufletul pereche în jurul vârstei de 19 ani, dar e posibil să nu ştie acest lucru decât câţiva ani mai târziu. Fie că îl întâlneşte la facultate sau în oraş cu prietenii, există o chimie care îl va face să simtă că îl ştie de o viaţă. Gemenii nu se vor angaja imediat într-o relaţie, şi chiar va pierde legătura cu iubirea vieţii lor, însă se vor reîntâlni când vor fi mai maturi.

Rac
Racul visează la iubirea adevărată încă de când era mic, de aceea nu e deloc surprinzător că o să-şi întâlnească sufletul pereche când va avea 15 ani. El îşi vede relaţia ideală doar dacă e plină de dragoste şi respect, două lucruri pe care le-a învăţat de la o vârstă foarte fragedă. Nativa din Rac îşi face alesul inimii să pară naiv şi matur în acelaşi timp.

Leu
Leul urăşte ideea de a fi într-o relaţie serioasă înainte de a ştii ce vrea de la viaţă. Acest lucru poate dura un timp, şi cu siguranţă orice decizie bună merită aşteptarea. Leul îşi întâlneşte sufeltul pereche când are 25 de ani. Până atunci, ea a reuşit să îşi găsească drumul în viaţă. Vârsta nu contează pentru el, atât timp cât poate spune că a profitat de toate oprtunităţile pe care viaţa i le-a oferit.

Photo credit: reXraXon via Visual hunt /  CC BY

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - venus 150x150Citește și: Horoscop special – Venus natal și rolul său când vrei un soț bun

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.