Horoscop special: Ei sunt cei mai AFEMEIAȚI

horoscop - 21 mens street style day 4 1024x719

Horoscop special: Ei sunt cei mai AFEMEIAȚI Chiar dacă în mare parte acest lucru ţine de personalitatea fiecăruia, se pare că unele zodii au chiar o predispoziţie spre acest tip de comportament. Aşadar, vezi de cine trebuie să te fereşti !

VĂRSĂTOR

Surprinzător sau nu, nativii din această zodie se numără printre cei mai afemeiati bărbaţi. De aceea, ei nu reuşesc să îşi construiască o relaţie stabilă şi tind să se implice mai mult în relaţii de scurtă durata, uneori chiar simple aventuri. Dacă ai pus ochii pe un vărsător sau iubitul tău este născut sub acest semn zodiacal, va trebui să ai mai multă grijă, deoarece, dacă nu îi faci toate poftele în dormitor, cu siguranţă relaţia ta nu va dura.

RAC

Sensibilii răci nu sunt nici ei ceea ce par. De multe ori, aceştia aleg să pozeze în timizi, pentru a putea să cucerească un număr cât mai mare de pretendente. Aşadar, racii, deşi aleg adesea o relaţie de lungă durata, înşală foarte mult. În plus, se pare că sunt experţi în acest domeniu, aşa că va fi foarte greu să îi prinzi.

 SCORPION

Nativilor din această zodie le place mai mult să cucerească decât să se implice într-o aventură în sensul propriu-zis. De aceea, bărbatul scorpion va fi în elementul lui la o petrecere unde va putea seduce cât mai multe femei, chiar dacă nu se va culcă cu ele. Cu toate acestea, multe dintre jocurile nativului scorpion se încheie cu o seară în doi şi, de aceea, este bine să ai grijă şi să îţi asumi acest lucru, în cazul în care ai întâlnit un scorpion.

 LEU

Chiar dacă, cel mai probabil, te aşteptai că cei din zodia leu să fie printre cei mai afemeiati bărbaţii, aceştia nu se află printre primele zodii din acest top. Chiar dacă nu sunt cei mai fideli, leii rămân într-o relaţie şi nu renunţă uşor la ceea ce au pentru o aventură. Bineînţeles, acest lucru nu înseamnă că nu le place să flirteze şi să atragă cât mai multe priviri asupra lor, însă, adesea, se vor mulţumi cu atât.

Citeşte şi continuarea: Mondonews.ro

Foto: media.vogue.com

horoscop - couple in bed romance hot images 150x150Citeste si: Horoscop special: TOP 3 amante ale zodiacului  

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.