Horoscop special – cine sunt Tom & Jerry ai zodiacului?

horoscop - cat 503898 960 720

Horoscop special – cine sunt Tom & Jerry ai zodiacului? Nu există om caree să nu fi fost captivat de hârjoneala continuă dintre cele mai simpatice personaje de desene animate din istorie. Avem și în zodiac două astfel de personaje. Oare cine este Tom și cine este Jerry?

Cu toate că Vărsătorul este, de felul lui, o fire deschisă, prietenoasă, originală și blândă, se știe despre el că evită să își exprime emoțiile deschis, că nu îi place să facă niciun compromis și că este destul de temperamental. Cu toate acestea, sunt ascultători buni, atenți și empatici la problemele celorlalți.De apreciat la ei este faptul că, atunci când au ceva de spus, o fac direct, dar diplomat, nu țin în ei până când problema devina una și mai mare.

Citește și: Horoscop special: compatibilitatea în relații cu aceeași zodie ca a ta!

Deloc influențabil și dureros de direct, Vărsătorul știe să gândească singur – asta înseamnă, din păcate, că nu prea se consultă cu ceilalți și face numai ce îi trece prin cap. Faptul că are o gândire proprie destul de solidă îl face și să citească destul de bine ce se ascunde cu adevărat în spatele cuvintelor celorlalți. Emotivitatea excesivă afișată de alții nu îl păcălește, vede adevărul gol-goluț din spatele acelor reacții, fără prea mare efort.

Pe de altă parte, totul la Rac e legat de emoții. Sunt sentimentali, intuitivi, profunzi. Și, atenție mare, destul de manipulatori atunci când văd că lucrurile nu merg în direcția dorită de ei. Numai după cele enumerate până acum este vizibil, cu ochiul liber și pe scurt, că Vărsătorul cel direct și deloc dornic de compromisuri nu va face vreodată casă bună cu Racul emotiv și manipulator…

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - love 3187623 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – zodii perfecte pentru o iubire de vară!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.