HOROSCOP SPECIAL – Ce le supără pe femei în funcţie de zodie

horoscop special - femeie nervoasa 680x420

Articol scris de Elisabeta Pancea. HOROSCOP SPECIAL – Ce le supără pe femei în funcţie de zodie. Se spune că în spatele oricărei femei supărate stă un bărbat care nu știe ce a făcut. Și totuși, încercăm prin horoscopul de mai jos să oferim câteva indicii despre ce anume le scoate din sărite pe femei, pornind de la zodia fiecăreia.

BERBEC Aţi făcut planurile să plecaţi la munte, dar te-ai gândit să schimbi ceva, nu erau tocmai în regulă deciziile ei. Nu puteai să îi spui şi BERBECULUI? După ce şi-a bătut capul cu problemele astea, tu ai lăsat-o pe locul doi? Să nu te mire că nu mai mergeţi niciunde.

TAUR Ştie că te-ai uitat la fustă tipei ăleia. Şi chiar dacă nu a văzut nimeni, acum vor ştii toţi. Da, TAURUL tău romantic tocmai a făcut o scenă. E mult mai puternică decât pare, sub chipul acela fin. Şi îţi va ţine piept cu încăpăţânare în ceartă asta.

GEMENI. Da, era toată un zâmbet acum conci minute. A sunat-o croitoreasă, rochia nu va mai fi gata la termen. Ştiu că nu-i stă în caracter să arate demonul din spatele zâmbetului, dar din ce-mi amintesc este…GEMENI.

RAC Şi azi te-a aşteptat cu masă pusă, curăţenie şi haine curate. Ştie că o apreciezi, dar astăzi avea nevoie să-i spui măcar că ţi-a plăcut mâncarea. Şi te mai miri că ai găsit-o supărată când ai venit de la bere? E RAC, trebuia să ghiceşti în stele.

LEU Da, îţi stă minunat haina, dar dacă nu spui cine a ales-o, nu va ştii lumea că e LEU şi se va simţii rănit. Ah, şi-a uitat coroana acasă? S-ar putea că dată viitoare să uite ai bunele maniere, mai ales când nu-i răspunzi la întrebări, şi să te ignore elegant. Sau chiar să te uite acasă.

FECIOARA Dar când FECIOARA ţi-a spus că toate cămăşile călcate sunt în şifonier, pe umeraş, cum te-ai gândit să o iei pe cea de pe scaun? Şi după ce ai purtat-o, în loc să o pui în coşul de rufe, tot pe scaun ai trântit-o. Crezi că cei din jur nu văd că e şifonată? Şi te mai miri că nu te-a băgat în seama la birou…cred că-şi dorea că lumea să nici nu ştie că va cunoaşteţi.

BALANŢĂ A dus copiii la şcoală, a mers la muncă, ţi-a servit mâncare caldă la întoarcere,iar tu ai chef de glume “romantice”, că vezi tu, eşti bărbatul în casă şi ea nu conduce. În plus, iubirea nu creşte în pom. Degeaba îţi ceri scuze, îşi va aminti de bancurile tale seci la următoarea gafă. Vezi că le colecţionează.

SCORPION Ea e, ţipă din club, fosta ta prietenă, răzbunătorul SCORPION. Ştii că n-are rost să o abordezi cu texte de iubire şi regrete, nu a uitat că urmă de noroi de pe preşul maşinii nu era a şefului pe care îl duceai la şedinţa, că sigur nu poartă pantofi cu toc. Nici nu e blond.
Măcar n-a fost aşa rea, ţi-a oferit articificii înainte de Revelion, când a spart de perete vază ce i-ai făcut-o cadou.

SĂGETĂTOR Parcă vacanţă voastră era într-o cabană drăguţă la munte, cu un pârâu lângă, atât de interesant şi necunoscut pentru un SĂGETĂTOR. Nu e acelaşi lucru cu casă bunicii de lângă baltă cu peşti, la doi kilometrii de şosea. Şi aţi mai stat şi în frig la plecare, aşteptându-l pe prietenul tău întârziat. Şi te miri că s-a enervat…

CAPRICORN Nu ţi-a spus nimic, nici măcar nu vrea să discutaţi. Ai invitat-o la restaurant şi te-ai scuzat că ai uitat portofelul, căutăndu-te prin buzunare, întrebând-o în gură mare dacă are bani la ea, sub privirile tuturor. Acasă, ţi-ai găsit scuză şi pentru curăţenia nefăcută, în timp ce ea aspiră şi tu mâncăi seminţe. Şi totuşi, cum ai reuşit să gesticulezi încât să arunci pe ea toată cafeaua în timp ce vorbeai cu colegii de muncă?

VĂRSĂTOR Trei ore în faţă oglinzii pentru ţinută şi machiaj, iar tu îi spui că trebuia să se grăbească, pentru că în parc oricum nu o observă nimeni, că toate femeile sunt îmbrăcate la fel? Şi-a dat seama că nu-i vine bine tricoul, nu vrei ţi să te uiţi la un film, poate şi la în meci, până se schimbă şi se demarchează? La ţine acasă, te rog.

PEŞTI Tabloul achiziţionat de la Antichităţi nu-ţi place, deşi de trei luni nu face decât să pună deoparte jumătate din salar pentru a-l cumpără. Iar pleci de-acasă, spunând că nu vrei niciodată să vorbiţi serios. Tu chiar nu înţelegi că banii nu sunt importanţi? Chiar nu ai suflet?

Sursă foto: onlinereport.ro

horoscop special - pesti 1 150x150Citeste si: Horoscop special – compatibilitatea nativilor Pești cu alte zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.