Horoscop special: talente şi sensibilităţi pentru COPII după ZODIE

horoscop - in children wrestling e1370549326957 1024x754

Horoscop special: talente şi sensibilităţi pentru COPII după ZODIE. Astrele ne influenţează încă de la naştere, astfel că poate fi util să ştii ce zodie va fi bebeluşul tău şi cum ai putea să îi ghidezi mai bine drumul în viaţă. Poţi să îi descoperi astfel abilităţile care trebuiesc stimulate anticipat, dar şi cu ce te vei confrunta când daţi de bucluc împreună!

Horoscopul copiilor BERBEC

Copilul Berbec are nevoie de multă atenţie, pe care şi-o reclamă încă de la naştere, mai ales când vine vorba de adultul său preferat. Ţinând cont de faptul că Berbecul este un semn masculin, cei mai mulţi copii Berbec sunt mai apropiaţi de taţi. Activi şi energici, părinţii copiilor Berbec vor trebui să fie în permanenţă cu ochii pe ei, mai ales că sunt mai predispuşi la accidente decât alţi nativi în primii ani de viaţă, cum ar fi loviturile în zona capului. În ceea ce priveşte obiceiurile alimentare, copilul Berbec este destul de mofturos, preferând să se limiteze la acelaşi tip de mâncare zile la rând.

La joacă: Berbecul excelează la capitolul inteligenţă, prin urmare trebuie stimulaţi de la vârste mici să rezolve puzzle-uri, cele mai potrivite jocuri fiind cele educative. În ceea ce îi priveşte pe băieţii Berbec, aceştia sunt războinci înnăscuţi, aşa că le puteţi oferi jucării moi pe care le pot lovi după bunul plac. Mai târziu pot dovedi aplecare spre curse de maşini. Fetiţele sunt cochete de la vârste mici şi dacă părinţii nu le satisfac această plăcere, mamele ar trebui să-şi păzească trusa de machiaje şi garderobă. Independenţi şi temperamentali, micii Berbeci trebuie lăsaţi să se calmeze când sunt furioşi. Părinţii nu ar trebui să-i oblige să se joace cu alţi copii atunci când nu doresc acest lucru. În relaţia cu ceilalţi copii, Berbecului îi place să fie şeful, fiind lideri înnăscuţi, gata să-şi conducă amicii spre aventură.

Sfaturi pentru părinţi: Nu uitaţi să vă arătaţi entuziasmaţi atunci când reuşesc ceva anume şi oferiţi-le recompense atunci când merită, dar nu tot timpul, pentru că nu se vor mai opri din cerut. Încercaţi să-i învăţaţi să accepte când li se spune „Nu“ de la o vârstă cât mai mică. Berbecii sunt „divele“ cu toane ale zodiacului, aşa că încercaţi să preveniţi din timp problemele. Copilul Berbec este foarte grijuliu şi loial cu fraţii sau surorile sale. Dintre fraţi, Berbecul este cel care se va împotrivi cel mai tare şi vă va ţine piept când veţi încerca să impuneţi disciplina.

Horoscopul copiilor TAUR

Părinţii copilului Taur vor fi fericiţi dintr-un punct de vedere: este un copil care transformă dormitul într-o formă de artă, aşa că nu este de regulă genul care are nevoie de prea mult legănat ca să aţipească. Pe de altă parte, Taurul se lasă pradă celor cinci simţuri, deci când îi este foame, vrea să se joace sau să doarmă, exact asta trebuie să se întâmple, altfel va face în aşa fel încât să-şi impună dorinţa. Aflaţi sub influenţa planetei Venus, nativii acestei zodii au şanse să primească titlul de cel mai drăgălaş copil, urmare a atitudinii relaxate pe care o are. La fel ca micuţii Berbeci, şi Taurii, mai ales băieţii, adoră să „se lupte“ cu jucăriile de la vârste foarte mici.

La joacă: Taurul este semn de pământ, prin urmare aceşti copii tânjesc să se joace în aer liber, în natură, le plac sporturile de echipă atunci când cresc suficient pentru asta. Au ureche muzicală şi învaţă repede să cânte la instrumente muzicale, mai ales să bată la tobe sau să cânte cât îi ţine gura. Posesiv, copilul Taur va prefera să se joace împreună cu fraţii săi în loc de alţi copii.

Sfaturi pentru părinţi: Trebuie învăţaţi de mici că nu trebuie să folosească forţa pentru a-şi rezolva problemele cu ceilalţi copii, pentru că au tendinţa de a-i lovi. Copilului Taur îi place să se simtă util şi poate fi implicat de mic în anumite activităţi domestice, mai ales că are şi o latură comodă, care îl poate transforma într-un leneş fără pereche. Se simt motivaţi când sunt apreciaţi. Copilul Taur se numără printre micuţii care adoră să stea cu degetul în gură şi să introducă în cavitatea bucală tot ce prind. Trebuie să i se repete cu calm, de zeci de ori, ceea ce trebuie să facă atunci când pare că nu aude, aşa că părinţii trebuie să dea dovadă de răbdare fără sfârşit.

Horoscopul copiilor GEMENI

Despre copilul Gemeni se spune că are potenţialul să devină un mic Einstein într-o bună zi. Este posibil să dea semne în acest sens de foarte timpuriu, când ori va începe să citească mai repede decât alţi copii, ori va avea un alt talent ieşit din comun. În orice caz, viaţa nu va fi deloc plictisitoare pentru părinţii unui copil din Gemeni. Firea sa curioasă îl determină să verifice orice, motiv pentru care adulţii trebuie să ia măsuri de siguranţă. Excelează la capitolul comunicare şi graţie imaginaţiei debordante se poate număra printre copiii care au prieteni imaginari.

La joacă: Copilul Gemeni are adesea abilităţi tehnice, aşa că mulţi vor excela la utilizarea calculatoarelor, dar asta va însemna şi că vor petrece foarte mult timp lipiţi efectiv de astfel de dispozitive. Au capacitatea de a învăţa să cânte rapid după ureche, aşa că ar trebui ca părinţii să-i încurajeze în această direcţie. Le plac jucăriile ştiinţifice, jocurile de tip detectiv sau seturile de chimie. Sunt buni la învăţat limbi străine şi au calităţi extraordinare pentru actorie. Pentru că sunt firi sociabile, copiii Gemeni trebuie incluşi cât mai repede în comunitate, la grădiniţă.

Sfaturi pentru părinţi: Părinţii ar trebui să le ofere răspunsuri gândite la multitudinea de întrebări „de ce?“, pentru că nu prea este genul de copil care va accepta uşor un răspuns de tipul „pentru că aşa spun eu“. Au o logică de admirat şi respectă regulile atunci când le sunt explicate cum trebuie. Pentru că nativii din Gemeni sunt renumiţi că au două feţe, copilul din această zodie va lua destul de greu o decizie. Tocmai de aceea, părinţii trebuie să-i încurajeze să ia decizii pentru ca pe viitor să nu se teamă să ia hotărâri. Nativul din Gemeni trebuie încurajat să-şi dezvolte talentele de care va da dovadă, aşa că părinţii ar trebui să ia în considerare cursuri care îi vor dezvolta abilităţile native. Sunt copii care ştiu cum să se folosească de cuvinte pentru a manipula, aşa că părinţii ar trebui să le arate în mod constant că sunt conştienţi de miciunile pe care le spun, chiar şi dacă sunt nevinovate.

Citeşte mai mult: Adevărul.ro

Foto : theintelligentnest.files.wordpress.com

horoscop - capricorn 658017 960 720 150x150Citeste si: HOROSCOP 14 septembrie. Cumpănă pentru CAPRICORNI

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.