Horoscop special – top 3 cele mai pesimiste zodii

horoscop - glass 300558 960 720

Horoscop special – top 3 cele mai pesimiste zodii. Sunt oameni pentru care fiecare zi reprezintă un motiv de bucurie și care, din orice experiență, încearcă să ia doar acele lucruri care au fost bune. Și sunt oameni pentru care a fi pesimist este un mod de viață și pe care îi vei vedea umblând cu un norișor deasupra capului mereu. Din ce zodie sunt ei? Ești și tu oare acolo?

Gemeni

Majoritatea oamenilor cunosc latura ta socială şi spirituală, dar ceea ce ei nu ştiu este că ai şi o latură extrem de serioasă şi puţin pesimistă. Principalul motiv pentru care eşti adesea negativist este din cauza faptului că eşti o persoană indecisă şi neliniştită, ceea ce te face să priveşti cu scepticism către lucrurile noi. Nu îţi place să fii dezamăgit, deci preferi să ai aşteptări mai mici decât să fii dezamăgit mai târziu!

Citește și: Horoscop special – zodiile care te vor răni vara aceasta

Fecioară

La tine totul e despre muncă şi nu te joci. Urăşti să îţi imaginezi că pierzi ceva pentru care ai muncit atât. Vezi lumea într-o lumină negativă, mai ales pentru că eşti atât de critic cu tine. Te îngrijorează orice, deci e mult mai uşor să îţi imaginezi că ceva ar merge prost, decât bine. De obicei, acest lucru funcţionează în favoarea ta, dar uneori te trage şi pe tine, dar şi pe ceilalţi în jos.

Capricorn

Tu te aştepţi întotdeauna la ce e mai rău şi extragi partea negativă din orice situaţie, şi asta pentru că eşti în mare parte foarte practic şi serios. Ai probleme de autocontrol, nu ai aşteptări de la nimic pentru că trăieşti cu impresia că nu poţi controla nimic.

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - s604x0 probleme in viata 150x150Citește și: Horoscop special – momentele dificile ale zodiilor în iulie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.