Horoscop special: TOP 3 amante ale zodiacului

horoscop - couple in bed romance hot images 1024x682

Horoscop special: TOP 3 amante ale zodiacului  Am vorbit de cei mai buni amanţi, acum e rândul celor mai pasionale dintre doamne. La feminin, în zodiac se remarcă 3 seducătoare depline ale intimităţii, care ştiu să facă orice bărbat fericit.

Femeia Balanţă

Femeia Balanţă are un fizic atrăgător şi un magnetism debordant ceea ce o face extrem de atrăgătoare în ochii persoanelor de sex opus. Totodată, este feminină şi o aura de inocenţa şi senzualitate deopotrivă, ceea ce dezarmează mulţi bărbaţi. Este una din femeile horoscopului considerate a fi amante perfecte. De ce? A oferi şi a-l face pe celălalt fericit este pentru ea un fel de a fi. După o noapte pasională, ea este cea care se trezeşte dis-de-dimineaţă pentru a pregăti micul dejun iubitului sau.

O partida sexuală este pentru femeia Balanţă o lecţie de amor şi artă, dar şi o bună metodă de a-l cunoaşte în profunzime pe celălalt. În intimitate, da dovadă deopotrivă de pasiune, dar şi de răbdare şi toleranţă. În dormitory, Femeia Balanţă este pretenţioasă. Are aşteptări mari de la partenerul sau şi nu poate lasă că o experienţă sexuală să fie catalogată într-una banală. Excelenţă şi echilibru – iată două lucruri pe care femeia Balanţă le cere de la experienţele sale sexuale!

Femeia Leu

Departe de a fi prototipul femeii delicate şi fragile, Femeia Leu este considerată de unii bărbaţi că distanţă şi rece, incapabilă să simtă şi să se extazieze. Aparantele înşală însă teribil… Nu greşim cu nimic atunci când spunem că femeia Leu este o adevărată leoaică în dormitor. Şi dacă tot mai sunt unii bărbaţi care tot se tem de ea sunt acei bărbaţi care se tem de prea multă pasiune…

Cu un partener potrivit alături, femeia Leu îl poate conduce pe acesta pe culmile supreme ale plăcerii. Îi intuieşte dorinţele sexuale ale acestuia, îi descoperă repede punctele forţe şi punctele slabe. Ştie mai ales cum să măgulească orgoliul unui bărbat în dormitor, mimând, încurajând, acceptând, oferind, împlinind fantezii sexuale. Îi place flirtul şi adoră jocul seducţiei. Totodată, femeia Leu este deschisă şi adoră experimentele sexuale, locurile mai neobişnuite în care poate face dragoste, nicidecum cele clasice. Ştie ce vrea şi ştie şi cum să obţină ceea ce vrea.

Citeşte şi continuarea: Garbo.ro

Foto: onlinedatinguniversity.org

horoscop - couple passion kiss love 7961 1920x1080 150x150Citeste si: Horoscop special : TOP zodii pasionale 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.