Horoscop special : TOP bărbaţi IMATURI

horoscop - small cropped bigstock Young man in pajamas sleeping 59771939 1024x512

Horoscop special : TOP bărbaţi IMATURI Chiar dacă este deja ştiută lecţia cu băieţii care se maturizează mai greu, ar fi bine să afli nişte lucruri şi pentru mai târziu! Ce zodii se comportă imatur la orice vârstă şi pe care ar trebui să îi ocoleşti:

GEMENI

Petrecăreţul din zodia gemenilor este unul dintre bărbaţii care nu se maturizează niciodată chiar dacă lasă o altă impresie la prima vedere. Pare un tip serios, realist şi cu multă încredere în propria pesoană.

Parcă ar mută munţii din loc de trei ori pe zi cu această încredere în el, dar în adâncul sufletului rămâne un copil răsfăţat şi alintat. Tânjeşte după atenţie şi afecţiune, iar curiozitatea este specifică unui copil care abia începe să descopere lumea şi vrea să ştie tot ceea ce se întâmplă în jurul lui.

Citeşte şi: Horoscop special: De ce înşală zodiile? 

FECIOARA

Bărbatul fecioara este mai mult timid şi modest, dar această timiditate este specifică unui adolescent căruia îi este ruşine să întrebe sau să spună ceva de teamă să nu se facă de ras. Chiar dacă se comportă adesea precum un copil, are o dexteritate incredibilă de a depista imediat defectele şi fisurile situaţiilor cu care se confruntă.

Se teme că timiditatea lui să fie descoperită şi nu îi place să îşi arate spiritul de copil, dar dacă reuşeşti să îi creezi o atmosfera confortabilă şi un mediu plăcut, îşi va lasă masca zilnică şi îţi va permite să îi descoperi adevărată personalitate şi să pătrunzi în adâncul sufletului sau plin de mistere.

SCORPION

Imaturitatea bărbatului scorpion se reflectă cel mai mult în pornirile lui sexuale şi în nivelul crescut al libidoului ce se aseamănă cu al unui adolescent care abia şi-a început viaţă sexuală. Nu se plictiseşte niciodată şi întotdeauna găseşte câte ceva nou de exepirmentat în această privinţa.

Citeşte şi continuarea: Kudika.ro

Foto: ashagoldstein.com

horoscop - Virgo HD Sign Wallpapers 150x150Citeste si: Horoscop special – Fecioara în 2017

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.