Horoscop special – TOP 3 zodii care iubesc cel mai mult!

iubesc - iloveyou

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop special – TOP 3 zodii care iubesc cel mai mult! Fiecare persoană, indiferent de semnul zodiacal, iubește. Fie ca e vorba de familie, copii, prieteni sau partenerul de viață, fiecare își exprima dragostea în mod diferit. Totuși, fiecare zodie are o dorință mai accentuată sau mai puțin accentuată de a oferii dragostea sau…a o pastra. Sa vedem care sunt cele trei zodii care iubesc cel mai mult și care sunt dorințele acestora de la parteneri.

Locul trei pe podium il ocupă zodia LEU

Da, narcisiștii zodiacului iubesc…și pe altcineva. Se pare că dacă știi să-i atingi cu complimente bine alese din repertoriul măriilor iubitori, acești nativi te vor pune pe tine pe primul loc.
Nu cumva să te gândești că dacă ai ajuns pe tron lângă el, îi ești superior. Să nu afle cineva că i-ai luat locul, pentru că marele lui defect te va detrona: toate deciziile sunt ale lui, tu ai fost pus acolo pentru că așa a vrut el, nu-i poți submina autoritatea și încălca prioritatea.
Argintul îl primește astăzi Scorpionul

Pe cât de răzbunători se spune că sunt, pe atât de mult iubesc. Acești nativi posedă energia sexuală și o privire misterioasă care stârnește pe oricine din preajmă. Cât de ușor pare să cucerești un Scorpion…însă vei afla curând că tu ești cel cucerit, de fapt.
Însă, deși te va îmbrăca și acoperii cu cele mai profunde și calde sentimente, oferindu-ți toată dragostea lui, oferindu-ți zile pline și nopți demne de romanele pentru adulți, va dorii drepturi totale asupra ta. Extrem de gelos, Scorpionul va aștepta să îi împărtășești dragostea și să simți ce-ți oferă, pentru a-și pune încrederea în mâinile tale.
Și locul întâi, premiul cu coroniță este primit de minunații Raci

Nativii zodiei Rac iubesc extrem de mult, reușind să ofere un curcubeu de sentimente: dragoste, pasiune, dor, gingășie, romantism, toate fac parte din meniul Racului ce iubește. Orice ocazie ar avea să-i demonstreze partenerului iubirea, va fi folosită în scopuri productive.
Racii își doresc relații serioase în care se implică în totalitate, iar dorința de a avea o familie este foarte accentuată, acest lucru determinând și nevoia de atenție și de înțelegere din partea partenerului, “din priviri” dacă se poate.

iubesc - gemene 150x150Citeste si: Horoscop special – Top 3 zodii care se distrează cel mai mult!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.