Horoscop special : TOP zodii pasionale

horoscop - couple passion kiss love 7961 1920x1080 1024x576

Horoscop special : TOP zodii pasionale Dacă îţi place jocul după perdeaua intimităţilor, ar trebui să îţi alegi un partener pe măsură care să-ţi susţină joaca. Orientează-te în funcţie de zodie, nu toate semnele zodiacale sunt pasionale, dar nici unul din cei 4 nativi care se prezintă că fiind astfel nu te vor dezamăgi.

Scorpion

Pe locul întâi şi lider necontestat este scorpionul. Nativii din această zodie nu-şi lasă nicio fantezie sexuală neîndeplinită, dar sunt atenţi în acelaşi timp şi la nevoile partenerului. Le plac senzaţiile ţări şi chiar partidele de sex în locuri neconvenţionale, mai ales dacă asupra lor planează pericolul de a fi surprinşi asupra faptului. Chiar dacă scorpionul este un semn de apă cu siguranţă acţiunea se încinge în dormitor când se află şi el prin preajma.

Peşti

Este un alt semn de apă care nu se da înlături din a-şi exprimă iubirea faţă de partener prin fapte şi nu prin vorbe. Nativii peşti sunt de obicei persoane romantice, cărora le place să transpună în realitate ceea ce citesc sau ce văd. În plus, sunt persoane care îşi pun partenerul pe primul plan şi abia apoi se gândesc la ei. Aşadar, nu te sfii să spui ce-ţi doreşti în dormitor, deoarece dorinţa se va transformă în realitate.

Leu

Poate că de multe ori nativii din zodia Leu sunt consideraţi perfecţionişti şi reuşesc să scoată multă lume din sărite, dar când vine vorba de relaţia intimă ştiu cum să-şi concentreze atenţia asupra persoanei iubite. La începutul relaţiei pot fi puţin timizi în dormitor, dar pe măsură ce timpul trece vor face tot ce le stă în putere să-şi ducă partenerul pe culmile plăcerii.

Citeşte şi continuarea: Clickpentrufemei.ro

Foto: wallpaperscraft.com

horoscop - wallpaper of love couple 2 150x150Citeste si: Horoscop SPECIAL 26 Septembrie-2 Octombrie – Succes în IUBIRE !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.