Horoscop special – totul despre femeia Scorpion!

horoscop - scorpio

Horoscop special – totul despre femeia Scorpion! Despre femeia Scorpion se spune că este cea mai senzuală femeie a zodiacului, dar și cea mai răzbunătoare. Pe cât de ușor o poți cuceri, pe atât de repede se poate transforma în cel mai mare dușman al tău.

Cine este femeia din zodia Scorpion?

Nativa din Scorpion e foarte sentimentală, dar nu va recunoaşte niciodată acest lucru. În dragoste, ea poate fi un partener loial şi iubitor, atât timp cât relaţie e serioasă, confortabilă şi îi oferă siguranţă. Neînţelegerile sau lipsa de intimitate o pot face să plece. Unii o privesc ca fiind inaccesibilă, dar femeia din această zodie este doar specială prin faptul că e nevoie de timp pentrtu a-i obţine încrederea. Are o minte ageră şi, dacă este provocată, poate avea o limbă destul de ascuţită.

Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în 2018!

Ce aşteptări are femeia Scorpion în dragoste?

Femeia din Scorpion este deoseori considerată maniacă după sex, însă descrierea corectă este că e o persoană care nu are nicio ruşine în a-şi dezvălui dorinţele. Este adevărat că semnul ei este unul care reprezintă sexul, dar ea îl vede ca pe un lucru inevitabil în viaţă şi atât. În pat, dacă nu şi în dragoste, doreşte pe cineva care ştie ce face, dar care în acelaşi timp e dispus să experimenteze lucruri noi.

Femeia Scorpion vrea o iubire profundă, intuitivă şi indescifrabilă. Cel mai probabil va avea parte de toate aceste lucruri alături de un alt semn de apă, dar ar putea cuceri pe oricine pentru că e e irezistibilă.
Când vine vorba de lucruri serioase şi se îndrăgosteşte, ea îşi va testa potenţialul iubit. Acest lucru poate suna viclean sau chiar crud. Cu toate acestea, ea doreşte pur şi simplu dovezi că relaţia e adevărată.

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - ora 01281300 150x150Citește și: Horoscop special – ora de iarnă, cum influențează ea zodiile?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.