Horoscop special – totul despre karma!

horoscop - Karma 1 1024x604

Horoscop special – totul despre Karma! Karma, cuvânt care provide din zona Indiei, nu definește nimic altceva decât destinul de care vorbim noi de fiecare dată. Acel destin ce pare că este implacabil, că nu poate fi niciodată schimbat. Karma vorbește și despre datoriile pe care le ducem cu noi.

Iată mai jos cum îți poți calcula numărul karmic și ce semnificație are acesta:

Se iau numere de la 1 la 9 și se înșiruie literele alfabetului. Diacriticele se substituie literelor.

La 1 înseamnă A, J, S
La 2 înseamnă B, K, D
La 3 înseamnă C,L,U
La 4 înseamnă D, M, V
La 5 înseamnă E, N, W
La 6 înseamnă F, O, X
La 7 înseamnă G, P, Y
La 8 înseamnă H, Q, Z
La 9 înseamnă I, R
Aveți tabloul în față. Înșiruiți sub nume și prenume cifrele aferente fiecărei litere. Veți vedea că nu puteți să acoperiți toate literele alfabetului.

Luăm exemplu numele „ENE ANN”.

Ce datorii karmice ai și cum le poți achita
Persoanele care nu au cifra 1 au lipsă de încredere în ele, nu sunt persoane directive, ei se supun celorlalți, sunt ușor manevrabili. Lipsește 1, atunci datoria karmică este pe curaj, încredere. voință, putere. Ceea ce nu ai aia trebuie să schimbi. Dacă nu ai curaj încet încet trebuie să ai încredere în tine.

Persoanele care nu au cifra 2. Cifra 2 înseamnă asociere înțelegere, colaborare. Ești mai drastic, te izolezi, nu suporți oamenii, Cei care nu au 2 știu să înjure foarte bine. Învățăm asocierea, învățăm să ascultăm și să acceptăm opinia.

Cel care nu are cifra 3 are probleme mari de comunicare, sunt acei oameni care au în cap o multitudine de lucruri de spus, dar nu le pot explica. Lipsă de încredere la fel ca în cazul lipsei cifrei 1. Cei care nu au numere impare dau impresia de lipsă de încredere. Trebuie să înveți să comunici, să fii mai sociabili.

Citește și: Horoscop special – zodiile și minciuna

Persoanele care nu au cifra 4 în nume, datoria karmică este: lipsa de organizare și lipsă de stabilitate. Sunt mai duri, sunt împrăștiați. Au și ei o altă karmă. Aceste persoane nu vor încerca să găsească decât acele locuri de muncă unde ei să conducă și să dea directive. Va trebui să învețe, să ordoneze.

Cum să-ți plătești datoriile karmice
Cei care nu au cifra 5 au un mare prost obicei. Karmic trebuie să învețe să înceapă un lucru și să-l ducă la bun sfârșit. Să caute să se adune, să nu fie o fire împrăștiată. Nu are adaptare, nu e sociabil.

Persoanele care nu au cifra 6 să înțeleagă bine, au mari probleme de parteneriat. Nu au probleme de a-și atrage partener dar nu duc la sfârșit. Cifrele pare a probleme cu asocierea. Trebuie să fie mai consilianți.

Cei care nu au 7, se spune că nu ai 7 nu ai intuiție. Sunt oamenii acre s eiau după zvonuri, acceptă aparențele, au o răutate morbidă, pentru că toată lumea trebuie să se supună lor. Teama să nu rămână singuri. Trebuie să înveți să te apropi de Dumnezeu, trebuie să mergi mai des la biserică. Sunt mai mult decât discriminatori.

Doamnele care nu au 8 nu au nici bani în portofel. Nu pot să-și construiască o casă. Stau cu chirie, nu dau importanță. Niciodată nu vor avea ceva al lor propriu.

Cei care nu au 9 e cu bucluc. Pentru că 9 când îl ai iubești oamenii. Cei care nu au 9 sunt egoiști. Nu pot să facă o căsnicie. Înseamnă lipsă de înțelegere. Ești mai mult formal.

Cât durează să-ți achiți datoriile karmice
Toate aceste lucruri sunt rezolvabile, sunt datorii karmice. Două cicluri de învățat, 14 ani durează.

Mihai Voropchievici a aplicat această formulă, iar rezultat dat i-a arătat că lipsește cifra 2. Numerologul a explicat cum a reușit să rezolve problemele, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, la Antena 3.

„Am încercat să accept și acele lucruri care nu îmi conveneau. Adevărul te doare întotdeauna. Așa se întâmplă cu cifrele lipsă. Când le acceptăm rezolvăm datoriile karmice.”, a declarat Mihai Voropchievici.

Sursă foto: leagueoflegends.com

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - Depositphotos 1697912 m 768x512 1 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiile și animalul de companie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.