Horoscop special – Uranus în Taur. Ce ne rezervă următorii 7 ani?

horoscop - solar system 414388 1280 1024x576

Horoscop special – Uranus în Taur. Ce ne rezervă următorii 7 ani? Începând de astăzi și până în aprilie 2026, Uranus se va afla în semnul zodiacal al Taurului, după 7 ani de la precedenta sa mutare, la Berbec. Uranus este prin excelență o planetă a schimbării, astfel că, încet dar sigur, vom resimți schimbări majore în ceea ce privește relațiile noastre.

Berbec
Uranus se va întoarce un pic în Berbec, pentru o perioadă scurtă de timp – 6 noiembrie 2018 – 7 martie 2019 – dar până atunci multe schimbări vor avea loc în viața nativilor acestei zodii. Deja agitatul și puternicul Berbec va prinde și mai mare curaj în acțiune întreprinse în viața personală. Va încerca să se impună tot mai mult în fața partenerului de viață, de cele mai multe ori nerespectându-i acestuia punctele de vedere. Lucru care nu face decât să dezechilibreze și mai mult relația acestora, punând-o la grea încercare. Acum e acum. Dacă relația nativului Berbec trece cu bine de această perioadă zbuciumată, înseamnă că va dura o viață!

Taur
Poate de asta avea nevoie retrasul Taur, ca să facă și el ceva, în sfârșit, cu viața lui amoroasă! Dacă până acum au tot stat deoparte, așteptând să le bată soarta la ușă, sau s-au complăcut într-o relație seacă, doar de dragul de a avea pe cineva acolo, de acum înainte Taurii își iau viața în propriile mâini. Aveau mare nevoie de impulsul oferit de planeta schimbării, prea nu au mișcat absolut nimic în ultimii ani. Așa că… Tauri, profitați de acești ani și lăsați-vă pradă instinctelor. Nu o să regretați!

Citește și: Horoscop special – cuplul cel mai fericit al zodiacului!

Rac
Nu degeaba se zice că Racul face un pas în față, 2 în spate. Nativii acestei zodii au tot făcut asta în ultimii ani, lucru care nu i-a ajutat decât să bată pasul pe loc. Dacă trag linie și se uită în urmă, Racii nu vor putea spune că au făcut ceva notabil în anii care s-au scurs, dar au învățat un lucru: trebuie să schimbe foaia dacă vor să le fie bine, în sfârșit, pe plan emoțional! Nu se vor mai arunca în relații cu aceeași ușurință ca până acum, doar de dragul de a nu dormi singuri noaptea. Vor învăța să aleagă mai mult cu creierul și nu cu sufletul, lucru extrem de nou pentru sensibilul și aerianul Rac. Dacă vor face asta, perioada imediat următoare nu va fi decât de bun augur pentru ei!

Leu
Deși focos și impunător în relațiile personale, Leul aflat în relație este o persoană destul de echilibrată, care știe și să lase de la el, când este cazul. Uranus în Taur nu îl va ajuta decât să își stabilizeze relația de iubire deja existentă și, cine știe, să o ducă la un alt nivel – căsătorie, copii etc. Face casă bună cu partenerul de viață, în tot și toate. Nativii Leu au o relație invidiată de mulți, pentru compatibilitatea de care dau dovadă pe toate planurile.

Fecioară
Fecioarelor, a venit vremea! Vremea să nu mai analizați totul până în cel mai mic amănunt, vremea să nu mai calculați totul cu mii de pași înainte. Vremea să aflați ce înseamnă “a te lăsa dus de val” și de a și face asta. Nu la modul exagerat, desigur. Ci cât să schimbați și voi ceva, în sfârșit, la statutul vostru. Știm cu toții, nu există cineva mai grijuliu, mai rational și mai exigent ca voi în tot zodiacal. Dar asta nu v-a adus până acum decât of-uri și multe momente de singurătate. Învățați să lăsați de la voi, puțin câte puțin, pentru a permite cuiva cu adevărat deosebit și potrivit pentru voi să vă schimbe viața. Stați fără grijă, nu veți fi pe cont propriu – Uranus va lucra intens în această direcție și vă va da viața peste cap. Spor la schimbări!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - chance 3385168 1280 90x90Citește și: Horoscop special – ce schimbări te așteaptă în a doua parte a lui 2018

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.