Horoscop special – Cum petreci Valentine’s Day după ziua nașterii!

Valentine's Day - 800 valentine roses champagne

Horoscop special – Cum petreci Valentine’s Day după ziua nașterii! Suntem în weekendul iubirii, și, chiar dacă Valentine’s Day este abia marți, mai mult ca sigur că deja ne facem planuri despre cum să arate acest weekend alături de persoana iubită. Iată cum se vor distra zodiile în funcție de data nașterii:

Persoanele născute în data de 1, 10, 19, 28

Eşti o persoană optimistă. În ciuda dificultăţilor pe care viața ţi le-ar aruncat în cale, ţiai păstrat coloana vertebrală şi ţii capul sus cu demnitate. Încerci zâmbeşti în calea dificultăţilor deoarece fiecare zi este un nou început în care ceva bun se poate întâmpla în viața ta. Eşti recunoscătoare pentru orice lucru mic pe carealţii îl fac pentru ţine. De Valentine’s Day te mulţumeşti cu o felicitare, un sărut şi un “Te iubesc” şoptit la ureche de bărbatul de care eşti îndrăgostită. Te bucuri de orice activitate pe care o alege iubitul tău pentu această zi; pentru tine cel mai important este petreceţi timp împreună ca sărbătoriţi această zi specială.
Totuşi, ai o fantezie secretă: ţi-ar plăcea un masaj senzual cu ulei cald, pe tot corpul tău. Încearcă îi sugerezi iubitului tău, poate fantezia ta va deveni realitate!

Persoanele născute în date de 2, 19, 20, 29

Eşti o persoană veselă, încrezătoare, care este gata de orice sacrificii pentru cei dragi. Crezi în dragostea adevărată şi în faptul o relaţie de cuplu devine mai bună o dată cu trecerea timpului. De Valentine’s Day ţi-ar plăcea o activitate care include muzică, deoarece muzica poate exprima sentimente ce nu se pot spune în cuvinte. Probabil ai deja o melodie preferată care descrie cum nu se poate mai bine povestea voastră de dragoste. Pentru Valentine’s Day o activitate potrivită pentru tine este ieşiţi la o seară de Karaoke, ca cânţi împreună cu persoana iubită. Dacă place la ambii dansaţi, ieşiţi la un club de salsa. Muzică latino va cuprinde în spiritul ei pe amândoi.

Persoanele născute în date de 6, 15, 24

Eşti o persoană sentimentală, plăcută şi atrăgătoare. Nu încerci fii în centrul atenţiei, cu toate acestea multe persoane te admiră pentru frumuseţea ta interioară şiexterioară. Îţi dorești  petreci Valentine’s Day într-un mod romantic; vrei această zi fie una specială, de care va amintiţi ani şi ani cu zâmbetul pe buze. O ieşire la o cafea şi prăjitură cu bărbatul pe care îl iubeşti, o floare şi un sărut pasional îţi poate transforma Valentine’s Day-ul într-o zi cât se poate de perfectă pentru tine. Nu îţi doreşti nimic mai mult decât poţi te afunzi în privirea persoanei iubite şi îi savurezi sărutul delicios pe buze.

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în februarie 2017!

Persoanele născute în date de 7, 16, 25

Eşti o persoană misterioasă, politicoasă, deşteaptă şi talentată. Bărbaţii sunt atraşi de personalitatea ta sofisticată. Îţi doreşti sărbătoreşti Valentine’s Day cu stil. Ţi-ar face mare plăcere  te îmbraci elegant şi îţi delectezi papilele gustative cu mâncare rafinată într-un restaurant cu renume. Vrei asculţi muzică de calitate în timp ce schimbi priviri languroase cu iubitul tău şi şoptiţi cuvinte afectuoase. Tu consideri o zi aşa de specială Valentine’s Day este desăvârşită doar dacă faceţi declaraţii de dragoste. E o zi în care se sărbătoreşte dragostea, iar tu ştii cu siguranţă o celebrezi în stil!

Persoanele născute în date de 8, 17, 26

Eşti o persoană sinceră, realistă, afectuoasă şi inteligentă. Inspiri încredere oamenilor. Simplitatea şi sinceritatea caracterului tău îi linişteşte pe cei cu careinteracţionezi. Mulţi consideră eşti o persoană specială. Ţi-ar plăcea  sărbătoreşti Valentine’s Day într-un mod cât mai simplu şi amuzant. Nu îţi place complici lucrurile. După părerea ta este important ne bucurăm de micile plăceri ale vieţii. De exemplu, ai fi încântată petreci seara de Valetine’s Day în braţele iubitului tău uitându la filme romantice şi de acţiune, mâncând pop-corn şi ciocolată. Vrei te simţi comfortabil alături de persoana iubita, aceasta este cea mai mare dorinţă a ta.

Persoanele născute în date de 9, 18, 27

Eşti o persoană plină de viaţă, sexy şi cu un caracter puternic. Erotismul şi senzualitatea ta sunt uşor perceptibile. Tu trăieşti viaţa la maxim şi îţi place înveţi lucruri noi. De Valentine’s Day ţiai dori o seară numai în doi. Fantezia ta este o baie fierbinte împreună cu iubitul tău. Apa te relaxează. Vrei te bucuri de atracţiasexuală intensă dintre tine şi bărbatul iubit cu ocazia acestei sărbători speciale. Tu plănuieşti faci din Valentine’s Day o sărbătoare a simţurilor, a iubirii şi a dăruirii. Ciocolată, căpşuni, lenjerie sexy şi petale de trandafiri roşii completează scenariul tău ideal pentru Valentine’s Day.

Persoanele născute în date de 3, 12, 21, 30

Eşti o persoană incredibil de energetică şi o companie plăcută, pe care prietenii o adoră. Îţi place te joci, flirtezi, faci lucruri copilăreşti. Oamenii teadmiră pentru natura ta deschisă şi relaxată. Activitatea ta ideală pentru Valentine’s Day este una care include acţiune, distracţie şi divertisment. Vrei te simţi bine, te îmbraci comod şi mănânci mâncare de tip Fast-Food, fără te simţi vinovată pentru caloriile multe. O ieşire la o pizzerie, urmată de o seară jucând jocuri video cu iubitul tău sună cât se poate de perfect pentru tine, mai ales dacă faceţi o competiţie legată de cine e mai bun în jocurile video. Iar cel care pierde, trebuie îndeplinească toate dorinţele senzuale ale perechii sale.

Persoanele născute în date de 4, 13, 22, 31

Eşti o persoană rafinată, graţioasă, feminină şi seducătoare. Încerci îţi ajuţi prietenii şi familia atunci când aceştia trec prin vremuri grele, iar karma bună ţi seîntoarce mereu. Activitatea ta ideală pentru Valentine’s Day include o formă de relaxare, de exemplu, o dupămasă la o piscină acoperită sau la un spa. Tu şi persoanaiubită aveţi nevoie de o atmosfera relaxantă ca apropiaţi. Tu speri activitatea de Valentine’s Day apropie şi facă mai strânsă legătură voastrăemoţională. O seară relaxantă v-ar încărca la amândoi bateriile, exact ce aveţi nevoie pentru o noapte lungă de amor.

Persoanele născute în date de 5, 14, 23

Eşti o persoană sociabilă, strălucitoare, independenţă şi în secret rebelă. Visezi călătoreşti în toată lumea şi traieti o viaţă non-conformistă. De Valentine’s Day îţi doreşti faceţi ceva nou, călătoriţi, ieşiţi undeva în afara localităţii în care va petreceţi viaţă de zi cu zi. Îţi doreşti nu doar o seară ci un întreg week-end romantic cu iubitul tău, la o cabană la munte, numai voi doi, faceţi tot ce vreţi, în mod spontan, fără reguli şi fără program. Pentru Valentine’s Day îţi doreşti faceţi o activitate ca spargeţi rutina şi va apropiaţi atât fizic cât şi spiritual, fiţi sinceri unul cu celălalt.

Sursă foto: boston-discovery-guide.com

Sursă horoscop: Kudika.ro

Valentine's Day - logodna 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiile care fac marele pas de Ziua Îndrăgostiților

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.