Horoscop special – la ce vârstă se căsătoresc zodiile?

horoscop - bridal marriage bride

Horoscop special – la ce vârstă se căsătoresc zodiile? Ai trecut măcar o dată prin situația în care familia, prietenii, să te întrebe, privindu-te îngrijorați, când ai de gând să te căsătorești? Dacă da, acum ai un aliat în horoscop, care îți poate spune care este vârsta ideală la care fiecare zodie va face pasul cel mare.

Berbec
Berbecul aleargă după acest mare moment şi este extrem de entuziasmat de căsătorie.

El urăşte să aştepte şi ar putea lua decizii impulsive cu rezultate finale proaste. Din cauza grabei ar putea să aibă parte de un eşec sentimental, de aceea cel mai bine ar fi să aştepte până împlineşte cel puţin 30 de ani până a-şi lua acest angajament.

Taur
Taurii caută stabilitate, iar acest lucru poate face aşteptarea mai mare până să îşi găsească pe cineva exact pe placul lor.

Cu toate aceastea, ei ar trebui să se oprească atunci când îşi găsesc liniştea interioară. Cel mai bun moment pentru căsătorie pentru aceşti nativi este după vârsta de 30 de ani.

Gemeni
Gemenii sunt instabili şi îşi schimbă mereu direcţia indiferent de situaţie.

Dacă acum au impresia că şi-au găsit jumătatea, e posibil ca a doua zi să regrete decizia pe care au luat-o. După 30 de ani va începe să se liniştească, însă vârsta perfectă pentru căsătorie este de 35 de ani.

Citește și: Horoscop special – zodiile care iubesc singurătatea

Rac
Racul caută siguranţa în cuplu.

Pentru el, această stabilitate poate veni de la vârste fragede, atunci când în partenerul lui va găsi un refugiu şi o legătură atât de strânsă care va părea imposibil de rupt. Cel mai bun moment pentru căsătorie va fi în jurul vârstei de 25 de ani.

Leu
Leul este cunoscut ca un mare cuceritor, iar asta înseamnă că nu se grăbeşte să facă pasul cel mare.

Se va linişti destul de târziu şi doar atunci va simţi că trebuie să se aşeze la casa lui. Cel mai bun moment pentru acest nativ de a se căsători este în apropierea vârstei de 40 de ani.

Photo via VisualHunt.com

Citește continuarea pe Eva.ro

horoscop - i love you heart love valentine day you romantic 768x513 1 150x150Citește și: Horoscop special – de ce nu spun zodiile ”te iubesc!”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.