Horoscop special – cei mai virili bărbați ai zodiacului

horoscop - barbatviril 1024x680

Horoscop special – cei mai virili bărbați ai zodiacului. Fiecare bărbat al zodiacului are propriul său șarm, calități care îl fac de neînlocuit în viața femeii care îl iubește. Există însă câteva zodii de bărbați ce se evidențiază în mod clar prin atitudinea față de femei, prin atenția pe care le-o oferă, prin virilitatea lor. Te regăsești printre ei?

Locul 1 – Taur
Este bărbatul adevărat într-o lume adevărată. Încăpăţânarea sa o datorează faptului că are încredere în sexualitatea sa. Nu are nevoie să se convingă de bărbăţia sa. Este capabil să convingă o femeie că este minunată aşa cum este şi adoră sinceritatea şi naturaleţea. În dormitor, îi place să se delecteze cu trupul partenerei, să îl sărute, să îl miroasă. Îi place să fie cel care deţine controlul, iar rezistenţa de care dă dovadă în pat o poate satisface şi pe cea mai pretenţioasă parteneră. Preferă uneori să lase femeia să treacă la conducere pentru un plus de fantezie.Puţini amanţi pot concura cu Taurii în ceea ce ţine de artă seducţiei. Bărbatul Taur este cel mai dotat din zodiac, iar abilităţile lui sexuale sunt de invidiat.

Locul 2 – Berbec
Agresiv, energic şi impulsiv, bărbatul Berbec este plin de fantezie când vine vorba de sex. Emană o influenţă erotică deosebită şi este o personalitate dominantă care nu ţine foarte mult cont de convenţii sau de reguli. Este un semn de foc, deci se aprinde repede, atât în relaţiile cu ceilalţi cât şi în dormitor. Berbecul doreşte să fie şeful, să comande. Tot ceea ce caută este senzaţia oferită de competiţie, de vânătoare şi cu cât femeia îi cade în plasă mai greu, cu atât este mai interesat de ea. Pe plan erotic este în general departe de a fi gingaş, şi este puternic rănit dacă se face cea mai mică aluzie la faptul că nu este bun la pat. Zodia Berbec fiind sinonimă cu virilitatea şi cu fertilitatea, nativii masculini ai acestei zodii sunt foarte bine dotaţi şi au capacitatea de a satisface orice femeie. Sunt amanţii perfecţi când vine vorba despre aventuri de o noapte.

Citește și: Horoscop special – ce iubește la o femeie, în funcție de zodia lui

Locul 3 – Leu
Bărbatul leu este elegant şi un adevărat domn în pat. Poate să fie dominator, întrucât îi place să preia controlul în orice ar face, inclusiv în partidele de amor. Are o preferinţă pentru partenere mai tinere şi mai neexperimentate decât el, mai ales că îi place să joace rolul de profesor. Ca partener, este un genul de tip pe care toate femeile şi-l doresc şi pe care prea puţine îl păstrează. Dacă vrei să nu treacă doar o dată prin patul tău, caută metode să îl surprinzi în dormitor.

Locul 4 – Săgetător
Bărbatul Săgetător este, probabil, unul dintre cei mai fascinanţi bărbaţi ai zodiacului. Are talentul de a atrage femeile ca un magnet, cucerindu-le cu şarmul său. Este un romantic incurabil, iar o femeie nu va reuşi niciodată să deţină controlul total asupra lui. Dacă partenera lui va reuşi să îi accepte dorinţele, el poate să devină tandru şi afectous. Inhibiţiile şi tabuurile nu îşi găsesc loc în sexualitatea Săgetătorului, pentru că el este deosebit de mândru de fizicul sau. Se poate arunca într-o relaţie fără a calcula prea mult şi spontaneitatea lui va plăcea, de obicei, noilor sale partenere.

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - bridal marriage bride 150x150Citește și: Horoscop special – din ce zodie este cel mai bun soț?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.