Horoscop special – vrei un final de 2017 bun? Iată ce trebuie să faci!

horoscop - advice

Horoscop special – vrei un final de 2017 bun? Iată ce trebuie să faci! îți dorești un sfârșit de an liniștit, în care să te poți bucura de magia sărbătorilor alături de cei dragi, să fii sănătos și fără griji financiare? Ascultă de sfatul pe care horoscopul îl are pregătit zodia ta:

Berbec
Fă un pas înapoi şi doar respiră adânc! Ai lucrat prea mult în ultima perioadă, ceea ce e un lucru bun de cele mai multe ori, dar acum trebuie să iei o pauză şi să te îndepărtezi de tot. Fii încrezătoare în tot ceea ce ai creat şi obţinut. Nimic nu se va strica dacă alegi să fugi pentru un minut pentru a admira tot ce ai făcut.

Taur
Încă eşti prinsă în trecut şi nu poţi renunţa la lucrurile toxice de atunci. Nu poţi părăsi oamenii care te-au rănit. Nu poţi renunţa la toate relaţiile care te-au făcut să devii o persoană teribilă. Nu poţi să mergi înainte fără să îţi te uiţi în urmă. Profită de ultimele luni din acest an pentru a privi spre viitor, dor în faţă, şi dă-i drumul trecutului!

Citește și: Horoscop special – În ce zodie găsim cel mai romantic bărbat?

Gemeni
Opreşte-te din a te forţa să devii o persoană în care nu te regăseşti şi cu care nu te simţi bine.
Priveşte către toate relaţiile din viaţa ta care s-au terminat doar pentru că nu ai putut susţine minciuna pe care trebuia să o trăieşti. Începe să te simţi confortabil cu cine eşti şi fii convinsă că oamenii te vor accepta!

Rac
Fii mai încrezătoare în tine şi în abilitatea ta de a depăsi de una singură necazurile şi problemele.
Nu trebuie să ai întotdeauna pe cineva lângă tine pentru ca viaţa ta să fie validă şi să aibă sens. Te poţi simţi perfect împlinită pe cont propriu. E nevoie doar de tine şi e mai mult decât suficient acest lucru pentru ca viaţa ta să aibă o semnificaţie.

Leu
Ai fost dintotdeauna o visătoare şi întotdeauna te-ai crezut vrednică de lucrurile pe care ţi le-ai dorit, iar acest fapt probabil nu se va schimba niciodată. Dar poate ar trebui să depui eforturi pentru a-ţi gestiona mai bine aşteptările, astfel încât să nu fii dezamăgită şi descurajată.

Fecioară
Auto-conservarea e un capitol la care ai stat întotdeauna bine şi de aceea ai reuşit să ai mereu succes în viaţă. Dar ai grijă să nu exagerezi. Trebuie să fii mai umilă şi mai grijulie din când în când. Fii generoasă mai des, nu te gândi doar la tine, ci începe să te gândeşti şi la alţii!

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - young couple standing on hill with city lights in background 150x150Citește și: Horoscop special- cele mai rezistente cupluri ale zodiacului!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.