Horoscop special – îți vrei iubitul înapoi? Iată cum să faci!

horoscop - heartsickness 428103 960 720

Horoscop special – îți vrei iubitul înapoi? Iată cum să faci! Orice ai face, nu reușești să treci peste despărțirea de iubit și vrei cu orice preț să îl recucerești? Iată cum să faci asta, în funcție de semnul tău zodiacal:

Berbec
L-a atras la tine competivitatea de care dai dovadă şi succesul de care te bucuri.

Întotdeauna te-a apreciat pentru asta şi a s-a mândrit cu tine în faţa prietenilor lui. Poate că despărţirea voastră s-a produs într-un moment în care ai trecut printr-un şoc. El nu a realizat că a fost un obstacol pentru tine şi că tu aveai nevoie să te întorci la ale tale. În schimb, atunci când te-a părăsit, te-a trimis într-o criză şi mai profundă. Trebuie să te întorci în joc şi să faci acele lucruri care îl dădeau gata. de fapt, tu oricum le faci, acum trebuie doar să te asiguri că le va observa din nou. El va dori să se întoarcă la tine, iar tu îl vei primi cu braţele deschise.

Citește și: Horoscop special – zodiile care nu cred în căsătorie!

Taur
Tu ştii că nimic nu atrage mai mult decât o maşină scumpă sau o bijuterie.

Asta înseamnă că e timpul pentru o îmbunătăţire. Nu trebuie să fie ceva drastic, dar trebuie să fie vizibilă. Poţi încerca să te tunzi sau să te vopseşti. Iar atunci când ştii că o să-l întâlneşti, nu ezita să te îmbraci cu hainele pe care le adora sau să îţi retuşezi puţin machiajul. Astfel, vei avea grijă să îl prinzi din nou în capcană.

Gemeni
L-ai atras pentru că erai sufletul petrecerii şi părerea lui nu s-a schimbat în legătură cu asta.

Dacă vă aflaţi în acelaşi grup, nu va putea să te ignore şi să nu te admire cum străluceşti. Deci, dacă vrei să îl recâştigi, fii tu însăţi. Aproape toţi cei care se despart de Gemeni, îşi vor da seama de greşeala pe care au făcut-o.

Rac
Eşti foarte conectată la sentimentele tale şi toată lumea iubeşte şi respectă asta la tine.

Dacă vrei ca fostul tău să se întoarcă la tine, atunci pur şi simplu du-te la el şi mărturiseşte ce simţi şi ce vrei. Vei fi surprinsă să vezi cât de mult te respectă pentru că ai avut curajul să faci asta. Şi îl vei face să se gândească cât de mult i-ai lipsit.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - halloween 2893710 1280 90x90Citește și: Horoscop special – cât de ciudată este zodia ta?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.