Horoscop special – ce zeitate greacă ești, în funcție de zodie!

horoscop - temple 714497 960 720

Horoscop special – ce zeitate greacă ești, în funcție de zodie! Dacă ai citit măcar o singură dată în viață Legendele Olimpului, atunci în mod sigur te-ai imaginat fie ca Zeus, fie ca Ares sau, de ce nu, Atena. Horoscopul special de azi îți spune ce zeitate greacă ești, în funcție de zodia ta.

Berbec
Tu eşti Ares, fiul celor mai puternici zei de pe muntele Olimp, ai biciul unui zeu atotputernic, dar poţi să trăieşti printre muritori şi să te adaptezi.

Eşti persoana care face lucrurile posibile. Poţi muta munţii din loc, dacă este nevoie. E posibil să nu ai atât de mulţi prieteni pe cât ai vrea, dar cei pe care îi ai sunt cei mai buni. Şi tu la rândul tău eşti un prieten loial şi grijuliu, care îi ajută e cei din jur să îţi îndeplinească visurile. Simbolul tău este suliţa, iar animalul sacru este un câine, un cornucopia şi Cerberus, câinele tău cu trei capete.

Taur
Tu eşti Hestia, zeiţa căminului.

Zeiţă feminină a căldurii şi a focului, care este arată ce înseamnă să fii un bun prieten. Îţi aminteşti mereu de zilele de naştere, eşti atentă la interesele celor mai buni prieteni şi îi ajuţi atunci când nu reuşesc singuri. Eşti, de asemenea, discretp şi îi respecţi pe cei din jurul tău. Conflictul nu te reprezintă şi nu te implici în răfuielile altora. Tu eşti genul de persoană care vrea cu adevărat să facă lumea mai bună şi oamenii văd asta şi te respectă.

Citește și: Horoscop special – cum îți dai seama că o Fecioară te place?

Gemeni
Eşti Eros, zeul iubirii.

Eşti fiica cunoaşterii şi a frumuseţii, pentru că mama ta era zeiţa frumuseţii. Te-ai născut în haos şi ştii cum să faci din haos armonie. Frumuseţea ta este hipnotizantă pentru cei din jur şi ei vor să fie aproape de tine. Întotdeauna ai un partener de partea ta. Oricine are norocul să te aibă în viaţa lui va simţi că s-a îmbogăţit. Simbolul tău este băiatul şi săgeata.

Rac
Tu eşti Artemis, zeiţa feroce şi capabilă a vânătorii.

Eşti frumoasă, dar asta nu e atât de important pentru tine. Viaţa, natura şi aventura sunt preocupările tale. Când vine vorba de iubire, eşti foarte credincioasă şi oricine se pune cu cei pe care îi iubeşti îţi va simţi mânia. Eşti atât de profundă încât eşti atât zeiţa vânătorii, cât şi a naşterii. Eşti dură, grijulie, feroce şi frumoasă. Simbolurile tale sunt arcul şi ştiuca. Arborele tău este cedru, iar animalele sacre sunt şarpele, ursul şi cerbul.

Leu
Tu eşti Zeus, zeul cel mai puternic dintre zei.

Îţi place să râzi şi te afli într-o căutare neîncetată de cunoaştere. Pe de altă parte, eşti şi extrem de egoistă, puţin arogantă, încăpăţânată şi niciodată nu pleci capul în faţa nimănui. Persoanele pe care le respecţi pot fi numărate pe degetele de la o mână şi au noroc că te au în viaţa lor, astfel vor reuşi să ajungă în vârful muntelui alături de tine. Fereşte-te de rătăcire pentru că trebuie să rămâi pe un piedestal mereu. De asemenea, curiozitatea ta îţi poate crea probleme. Simbolurile tale sunt sceptrul, tronul şi fulgerul. Animalul tău sacru este vulturul.

Fecioară
Tu eşti Hermes, zeul comerţului şi al vitezei.

Eşti un bun observator al vieţii. Sarcina ta este să îi ajuţi pe cei din jur să îşi găsească calea. Dorinţa ta de cunoaştere te face înţeleaptă şi profundă. Eşti o persoană empatică, dar ai şi o latură întunecată. Eşti patronul trişorilor şi al hoţilor. Experienţa ta te ajută să înţelegi lucrurile mai mult decât majoritatea. Simbolurile tale sunt echipa, traista de piele şi sandalele înaripate.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - cuplu 150x150Citește și: Horoscop special – zodii care se iubesc, dar locuiesc mai bine separat!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.