Horoscop special – zodiile care fac marele pas de Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților - logodna

Horoscop special – zodiile care fac marele pas de Ziua Îndrăgostiților. Pentru cei îndrăgostiți de ideea unei sărbători precum Valentine’s Day, 14 februarie poate reprezenta momentul în care să facă marele pas de a-și cere partenera în căsătorie. Astrele ne spun despre zodiile care vor trăi marile emoții de Ziua Îndrăgostiților:

Ziua Îndrăgostiţilor este momentul ideal pentru a face pasul cel mare şi pentru a trece la un alt nivel al vieţii. Iată care vor fi zodiile care se vor logodi de ZiuaÎndrăgostiţilor.

În cazul în care vrei îi faci o surpriză parteneri tale, de care va amintit întrega viaţă, de Sfântul Valentin poţi face pasul cel mare. Pentru este o zi pe care este imposibil o uitaţi vreunul dintre voi vreodată, ziua de 14 februarie este perfectă pentru o schimbare în viaţă voastră.

Citește și: Horoscop special – planuri de nuntă? Uită-te la zodia partenerului!

Un buchet de flori şi un inel de logodnă sunt cadourile pe care orice femeie le aşteaptă. În acest moment, Marte şi Venus se află în Berbec. Luna debutează cu erotism şi cu pasiune, iar nativele acestei zodii primesc marea întrebare. Dragostea le curajul facă acest pas atât de important. De asemenea, un bărbat ar putea îşi iainima în dinţi şi îi ceară mâna partenerei sale, născute în zodia Berbec. Marte este stăpânul Berbecului, iar Venus este stăpâna casei cuplului Berbecului. Miza este şi mai mare şi se lasă cu un mareDA”.

Şi Gemenii se logodesc de Ziua Îndrăgostiţilor

O altă zodie care va avea parte de o mare surpriză de Ziua Îndrăgostiţilor este zodia Gemeni. După ani de zile în care nu şi-au găsit liniştea, nativii zodiei Gemeni îşi doresc se maturizeze şi îşi ia inima în dinţi. Jupiter este stăpânul casei cuplului Gemenilor şi este stimulat energic de celelalte planete. Acest lucru duce la o logodnă neaşteptată, pe care şi-o vor aminti întreaga viaţă. Femeia din zodia Gemeni va aprecia strădaniile iubitului şi va acceptă cererea în căsătorie. Pe de altă parte, bărbatul din zodia Gemeni va reuşi pregătească cea mai frumoasă cerere pentru iubita lui. Se va lăsa acest moment cu lacrimi de bucurie şi cu uimire.

Sursă foto: machteamsoft.ro

Sursă horoscop: teotrandafir.com

Ziua Îndrăgostiților - dragoste articol 1 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiile și dragostea în februarie 2017

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.