Horoscop special: Zodia şi animalul de companie

horoscop - Depositphotos 1697912 m 1024x683

Horoscop special: Zodia şi animalul de companie Unii spun că omul îşi alege animalul de companie în funcţie de personalitate! Nu ştiu ce să spun. Am cunoscut oameni extrem de calmi şi de liniştiţi, care aveau un căţel pe baterii. Deci ce potrivire era în cazul asta?!

BERBECII au nevoie de un câine hiperactiv, prietenos, inteligent şi loial, exact că ei. Aici gusturile diferă, pentru că unii nativi preferă şi un plus de forţă, în timp ce alţii îşi doresc doar un prieten foarte bun, cu care să se joace tot timpul. Să nu uităm, Berbecii rămân copii foarte mult timp.

TAURII nu vor să îşi complice existenţa, deci cel mai probabil vor alege o pisica sau un câine dresat. Deşi cel mai probabil vor alege pisica, pentru că nu este foarte greu de întreţinut, se descurcă singură şi are, din când în când, momente de tandreţe pe care Taurii le apreciază.

Cum GEMENII sunt foarte vorbăreţi de obicei, le-ar prinde foarte bine un papagal. Sau doi. Sau şi mai mulţi, în funcţie de cât vrea să se distreze. Un papagal vorbitor poate fi învăţat să poarte conversaţii şi Geamănul nu ar mai fi niciodată singur.

Citeste si: Horoscop special: Horoscopul amoros al lunii Octombrie

RACII, find nişte sensibili, au nevoie de un animal de companie blând, mic, pufos şi atent. Deci putem vorbi despre un hamster sau un porc de Guineea, probabil cele mai drăguţe animale mici în viziunea generală. Plus că nu ar putea niciodată să fugă de acasă, ceea ce este perfect.

LEII pun mare preţ pe putere şi pedigree. Deci, indiferent de animalul de companie ales, trebuie să fie o vedetă. De exemplu, multă lume are câini din rasă Collie, însă doar unul a purtat numele Lassie. Şi Lassie este cel mai bun animal de companie pentru cineva cu statutul Leului.

FECIOARELE preferă să îşi păstreze haosul organizat şi cel mai probabil vor alege un animal care nu lasă foarte multe semne în urmă să. Deci orice animal cu par scurt şi, foarte important, unul dresat, care să răspundă comenzilor Fecioarelor, aceşti eterni iubitori de control.

BALANŢELE, cu atracţia lor pentru tot ce este frumos, vor alege doar câini şi pisici care ies în evidenţă prin frumuseţe. De asemenea, trebuie să fie un animal prietenos, pentru că Balanţă evita orice tip de conflict.

Citeşte şi continuarea: Observator.tv

Foto: bestpetsmiles.com

horoscop - 5066 150x150Citeste si: Horoscopul SENZUALITĂŢIi: 50 de umbre ale astrologiei 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.