Horoscop special – zodia ce nu va avea parte de un suflet pereche!

horoscop - ring 3078296 960 720

Horoscop special – zodia ce nu va avea parte de un suflet pereche! Idealul unei povești de dragoste perfecte, care să te facă să simți că ai lângă tine sufletul pereche pe care l-ai așteptat o viață întreagă, este un ideal ce ne urmărește pe fiecare în parte. Există însă o zodie care, din păcate, s-ar putea să nu aibă parte cu adevărat niciodată de un astfel de suflet. Ești și tu acolo?

Dacă ești născută în zodia VĂRSĂTOR, însemnă că astrele nu ți-au pregătit o surpriză plăcută pe plan amoros. Oricât de mult ai aștepta sau căuta pe cineva cu care să fii compatibilă 100%, în zodiac nu se află un bărbat care să corespundă cerințelor tale.

Citește și: Horoscop special – cum va fi 2018 pentru Săgetători?

Aceste femei au o fire complexă și până și astrele sunt uimite de comportamentul acestor native uneori, de aceea nu au știut cu cine să asocieze această zodie. Astfel au lăsat-o fără suflet pereche. Acest lucru nu înseamnă că femeile vărsător nu vor fi niciodată fericite sau că nu vor avea relații frumoase. Cu siguranță există native care au viața la care visau, cu o căsnicie frumoasă, cu copii și cu împlinire sufletească. Cu toate acestea, nu vor simți niciodată că se află alături de sufletul lor pereche, alături de cineva cu care să formeze un întreg.

Astrele ne dezvăluie, totuși, că aceste native ar putea să încerce să formeze cupluri cu bărbați din aceeași zodie pentru că așa lucrurile ar putea funcționa cel mai bine. Până la urmă, cine să te înțeleagă mai bine dacă nu propriul semn zodiacal?

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Româniatv.net

horoscop - doors 1767563 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – decizii importante în luna ianuarie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.