Horoscop special – zodia care adoră să fie amantă

horoscop - amanta

Horoscop special – zodia care adoră să fie amantă. Pentru o femeie, oricât de îndrăgostită ar fi ea, să fie pe locul doi în viața unui bărbat este ceva nu doar de neacceptat, dar și extrem de imoral. Există, însă, în horoscop, o zodie pentru care această perspectivă de amantă este luată în considerare, mai ales datorită spiritului ei aventurier dar și faptului că adoră să fie curtată.

Balanța, căci despre ea vorbim, este o zodie pe care, chiar dacă o vezi căsătorită, dacă știi să insiști și o faci prin metodele plăcute ei, o vei face să calce strâmb.

Citește și: Andreea Marin și Tunkay, de la despărțire elegantă la scandal monstru

Deşi par adorabile şi docile în general, femeile în zodia Balanţă au tendinţa de a fi infidele, iar comportamentul lor le dă uneori de gol. Faptul că le place să fie cochete, interesate de modă şi bun gust, sunt ţinte preferate de bărbaţi ca femei care iubesc să aibă amanţi.

Chiar dacă simt nevoia de tandreţe şi atenţie, nativele din Balanţă cedează în faţa propunerilor sau a atenţiilor care le compleşesc. Ce-i drept, curtarea unei astfel de femei poate dura mai mult decât te-ai fi aşteptat însă, acest lucru se datorează faptului că iubeşte să se joace şi să-şi pună pe jar potenţialul amant.

Sursă foto: Garbo.ro

Sursă horoscop: one.ro

horoscop - femei ipocrite 01578000 1 150x150Citește și: Horoscop special – cele mai ipocrite zodii de femei

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.