Horoscop special – Zodia Pești, tărâmul viselor și al spiritului

horoscop - fantasy 2861107 1280 1024x579

Horoscop special – Zodia Pești, tărâmul viselor și al spiritului. Între 19 februarie și 20 martie, Soarele se află în ultimul semn zodiacal, cel al Peștilor. Fiecare dintre noi va fi fi influențat în această lună. Cum? Aflăm din horoscopul special de azi:

Peștii sunt semnul dizolvării, ceea ce ne îndeamnă să fim mai flexibili și maleabili, deschizându-ne spre lucruri pe care doar le-am visat. Peștii sunt intuitivi, sensibili și conectați spiritual iar în această lună, toate zodiile vor beneficia de influența lor. Cuvântul cheie al zodiei Pești este DIZOLVARE. Ceea ce nu îți mai servește se va dizolva în infinitatea Universului, pentru a se reintegra în materie și să apară înapoi în lumea ta sub forma viselor împlinite.

Citește și: Horoscop special – ce este fericirea pentru fiecare zodie?

În loc să depui efort și să forțezi tu acest proces de renunțare, de a lăsa să plece de la tine, ai putea mai bine să se scufunzi într-un ocean uriaș căruia să îi dai durerile tale, plăcerile și tot ce este între ele. Așa că înmoaie-te, precum carnea fragedă și dulce a peștelui, renunță la ce e de renunțat și ține minte că niciodată în acest proces de renunțare, de fapt nimic nu dispare vreodată cu adevărat. Fiecare sfârșit este un nou început, în fiecare gol sau pierdere este un cadou.

În timpul Zodiei Pești este timpul pentru visătorii sensibili, pentru vindecători și pentru lucrătorii pentru miracole. Cu toate proprietățile spirituale ale medicinii, toate revelațiile intense din timpul Vărsătorului se varsă în apa Peștilor ce scăldă pământul. Acum este timpul vindecărilor la toate nivelurile. Precum peștele ce simbolizează această zodie, sezonul ne încurajează să le lăsăm purtați de apă vieții spre unde ne duc visele noastre, chiar dacă ne simțim ca și cum suntem trași în două direcții opuse.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - cheating 830x554 90x90Citește și: Horoscop special – cum înșeală fiecare zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.