Horoscop special – zodiile, bărbații și femei lângă care nu au viitor!

horoscop - femeibarbatiincompatibili

Horoscop special – zodiile, bărbații și femei lângă care nu au viitor! Există pentru fiecare bărbat un tip de femeie alături de care, oricât de mult ar încerca ambii, nu există niciun viitor. Iar zodiacul ne dă mai multe detalii despre aceste tipuri de femei:

Berbec
Berbecul nu poate sta în nesiguranţă şi are nevoie de cineva care să îl provoace. În cazul în care unei femei îi este prea frică să vorbească sau îi ia prea mult timp până să ajungă să spună ceva, atunci acesta va deveni foarte iritat.

Taur
Bărbatul din zodia Taur nu reacţionează prea bine la femeile care sunt imprevizibile, deoarece el îşi doreşte stabilitate şi rutină. În cazul în care o femeie este mereu surprinzătoare şi schimbătoare, Taurul nu va vrea să aibă de-a face cu ea.

Gemeni
Bărbatul din zodia Gemeni nu poate sta cu o persoană care nu este comunicativă. Dacă nu îţi stă în fire să socializezi, să dai mesaje şi să îi telefonezi, atunci stai departe de acesta!

Rac
Bărbatul Rac nu poate sta cu o femeie care este insensibilă. Aceştia sunt foarte emotivi, aşa că atunci când văd o femeie care este critică şi dură cu ei, vor fugi cât îi ţin picioarele.

Citește și: Horoscop special – zodii care nu vor cunoaște dragostea adevărată!

Leu
Bărbatul Leu nu suportă să fie ignorat, aşa că nu suportă femeile care sunt indiferente faţă de şarmul lui. Dacă nu îl apreciezi şi nu îi consideri cel mai important, atunci nu va vrea să aibă de-a face cu tine.

Fecioara
Dacă cunoşti o Fecioară, trebuie să ştii că aceasta nu suportă dezordinea. Dacă eşti o femeie căreia nu îi pasă de aspectul său sau de cât de curat e în casă, atunci nu eşti potrivită pentru un nativ născut în această zodie.

Balanţă
Balanţa nu poate rezista să stea lângă o femeie căreia îi place cearta. Dacă intri des în conflicte, atunci ai face bine să eviţi Balanţa, sau te va evita ea pe tine pentru că nu îi plac delco altercaţiile.

Scorpion
Vrei să îndepărtezi definitiv un bărbat Scorpion de tine? E simplu, minte-l! Acest nativ nu poate să stea lângă persoanele care ascund adevărul. Oodată ce află că a fost minţit, eşti mort pentru el şi nu te va ierta niciodată!

Săgetător
Săgetătorul nu poate sta cu o femeie care se teme să îşi asume riscuri. Dacă preferi să nu ieşi niciodată din zona ta de confort şi să nu încerci lucruri noi, atunci nu eşti potrivită pentru acest nativ.

Capricorn
Bărbatul din zodia Capricorn nu poate sta cu o femeie care nu stă bine cu banii. Dacă nu ai un cont bancar zdravăn şi eşti adepta împrumuturilor, atunci stai cât mai departe de acest nativ.

Vărsător
Bărbatul Vărsător este destul de permisiv şi acceptă multe, dar nu poate sta cu o femeie care este îngustă la minte. Ei privesc aceste persoane ca fiind extrem de plictisitoare, conservatoare şi nu prea sufletiste.

Peşti
Bărbatul din zodia Peşti nu suportă să stea cu o femeie care este egoistă. Dacă ai face orice altceva doar ca să nu ajuţi o persoană sau un animal, atunci nu eşti persoana cu care un Peşte ar vrea să îşi petreacă timpul.

Sursă foto: andreearaicu.ro

Sursă horoscop: eva.ro

horoscop - zodiibani 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiile și banii în martie 2017!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.