Horoscop special: Zodiacul PRIETENILOR

horoscop - two friends cute wallpaper 1366x768 1024x576

Horoscop special: Zodiacul PRIETENILOR  Cine este cel de încredere, cel care te iubeşte sau cel care te va trăda? Zodiacul are influenţe în această direcţie şi îţi poţi da seama cu ce oameni ai de a face.

BERBEC – ORGANIZATORUL

Berbecul este curajos şi impulsiv, îşi face prieteni repede şi e mereu cel care plănuieşte ieşirile în grup. Este de asemenea foarte bun în păstrarea secretelor, încăpăţânat şi nerăbdător, motiv pentru riscă de multe ori să se dea de gol cu surprizele pe care le pregăteşte. Puţini sunt cei care reuşesc să ţină pasul cu energia acestor nativi deşi ei preferă de multe ori să se izoleze de restul lumii. Atunci când se apropie de cineva tind să fie destul de dominanţi dar sunt şi dispuşi să asculte părerile celor din jur pentru că îşi apreciază preteniile şi persoanele speciale tind să fie atrase de ei.

TAUR – LOIAL ŞI POSESIV

Taurii au puţini prieteni, dar adevăraţi, nu doar oameni cunoscuţi la câte o petrecere ci chiar cu care au legat prietenii de durata şi pe care se pot baza la nevoie. Această zodie este cea mai loială, ştie să păstreze secrete şi să asculte, au răbdare cu prietenii, deaceea se astepata la acelaşi lucru Ceea ce înseamnă că pot deveni posesivi când observă că cineva încearcă să le fure cel mai bun prieten. La polul opus, preferă să se retragă graţios dacă nu îşi simt sentimentele împărtăşite.

Citeşte şi: Horoscopul amoros al lunii Octombrie

GEMENI – ENTUZIAST ŞI ADAPTABIL

Gemenii sunt genul de persoane care nu pun preţ pe cât valorează mâncarea sau băutură în locurile în care ies cu prietenii atât timp cât atmosfera este plăcută. Le place să fie sufletul oricărei reunini şi încearcă să mulţumească pe toată lumea. Au capacitatea de a-şi uni cercurile de prieteni cu uşurinţă şi în compania lor nimeni nu se plictiseşte. Pe de altă parte, riscă mult pentru că tot timpul acceptă invitaţiile prietenilor în ultima clipă, atunci când sunt siguri că nu li se va oferi nimic mai bun. De exemplu, pot să nu mai meargă la o nuntă dacă li se oferă o zi gratis la spa sau acceptă invitaţia la un revelion doar dacă nu le apare altceva. În schimb, când îşi dau cuvântul de onoare pentru o cauza bună se dovedesc a fi punctuali şi de încredere. Au un cerc foarte mare de prieteni, dar doar doi-trei apropiaţi.

RAC – BUN ASCULTĂTOR

Racii sunt foarte empatici, ştiu să asculte până la capăt şi să fie umărul pe care plâng toţi prietenii, asta în timp ce dezvăluie destul de puţin despre propria persoană. Îşi vor ascultă cu o răbdare ieşită din comun prietenii spunându-şi off-ul, problemele şi expunându-şi ideile filosofice, pentru că îi consideră pe cei din grupul apropiat de prieteni că membrii ai familie, pentru care merită să facă orice. Dar după ce toată conversaţia se va termină prietenii îşi vor da seama că au petrecut atâta timp într-un monolog de fapt. Asta deşi în mod normal Racii adoră să creeze amnitiri comune, pe care să pună mare preţ. Aceste amintiri se formează şi deoarece sunt super darnici.

Citeşte şi continuarea: Kudika.ro

Foto: wallpaperhd.pk

horoscop - HappyWomanDollars 150x150Citeşte şi: Horoscop special: Zodiacul BANILOR în luna Octombrie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.