Horoscop special: Zodiacul BANILOR în luna Octombrie

horoscop - HappyWomanDollars

Horoscop special: Zodiacul BANILOR în luna Octombrie În luna octombrie, Taurii şi Peştii sunt cele mai favorizate zodii din punct de vedere financiar. Iată ce previziuni au astrele pentru cea de-a două luna a toamnei.

Berbec

Deşi în luna septembrie nu mai sperai să ieşi la liman, în octombrie ai toate şansele să ajungi cu datoriile la zi, ba chiar să pui şi ceva bani deoparte. Asta nu înseamnă că vor pică din cer, ci doar că se vor ivi noi oportunităţi, care te vor ajută să îţi rotunjeşti veniturile.

Taur

Pentru Tauri, această luna este cea mai prosperă din tot anul. Ai mare grijă cum investeşti economiile şi cum drămuieşti cheltuielile, căci este posibil că perioada următoare să nu fie atât de strălucitoare precum luna octombrie. Acum este momentul să îţi iei un concediu binemeritat.

Gemeni

Ai grijă la cheltuielile neprevăzute. Deşi la o prima vedere poate părea că faci faţă, este posibil că la mijlocul lunii să rămâi fără lichidităţi. Dacă ai ceva bani puşi deoparte, este de bine. În caz contrar, nu fi mâna prea largă.

Rac

Prietenii şi familia sunt pregătiţi să te ajute financiar. Deja ştiu, din lunile precedente că nu faci faţă cheltuielilor. Totuşi, există mari şanse că în octombrie soarele să răsară şi pe stradă ta. Era şi timpul. Nu este vorba de sume mari de bani, ci de strictul necesar pentru a depăşi impasul.

Citeşte şi: Horoscop special: INFIDELITATEA în cazul fiecărei zodii

Leu

Felicitări. Primeşti o suma de bani neaşteptată, din partea unor rude sau prieteni de care nu ai mai auzit de mult. Este bine să îi reinvesteşti şi să aştepţi să scoţi profit pentru a-l cheltui.

Fecioara

Deşi nu excelezi la capitol antreprenoriat, nu este exclus să ţi se ofere o oportunitate de afacere de nerefuzat. Ai încredere în instinctele tale. Dacă ceva îţi pare prea frumos că să fie adevărat, probabil aşa şi este. Dacă nu, multă bafta! Ai toate şansele să îţi meargă bine.

Balanţă

Este indicat să faci ce ştii tu mai bine, iar asta te va ajută să îţi menţii veniturile constant. În plus, se vor ivi câteva oportunităţi de colaborare pe care este bine să nu le refuzi. Dacă ai nevoie de un sfat sau de o mâna de ajutor, prietenii sunt pregătiţi să te susţină.

Citeşte şi continuarea: Clickpentrufemei.ro

Foto: www.playhugelottos.com

horoscop - 21 mens street style day 4 150x150Citeşte şi: Horoscop special: Ei sunt cei mai AFEMEIAȚI 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.