Horoscop special – din ce zodie este iubita perfectă?

horoscop - kissing 2353862 960 720

Horoscop special – din ce zodie este iubita perfectă? Nu fără temei, atunci când iubești, femeia de lângă tine este cea mai frumoasă, deșteaptă, perfectă. Dincolo de subiectivism, horoscopul de azi ne vorbește despre cele mai bune iubite ale zodiacului. Te regăsești printre ele?

Balanţă
Este unul din cele mai ingenue semne zodiacale. Toată lumea o iubeşte, este pozitivă şi grijulie. Nu îi place să se certe şi va trece multe cu vederea. Atenţie, însă, este foarte sociabilă şi cariasmatica şi poate să-ţi stârnească accese de gelozie.

Capricorn
Iubita Capricorn este foarte angajată într-o relaţie. Poate fi, însă, foarte încăpăţânată şi perfecţionistă, însă vei mulţumi Cerului pentru că o ai în preajmă. Fără ea, viaţa ta poate fi o ruină.

Citește și: Horoscop special – zodiile toxice din viața ta

Peşti
Femeia din zodia Peşti este foarte timidă, însă dacă eşti răbdător, eforturile îţi vor fi răsplătite. Este de încredere, iubitoare, dedicată cuplului. Este sensibilă şi grijulie şi cu ce face şi cu ce spune.

Săgetător
Este greu să cucereşti inima unei femei Săgetător, dar când ai reuşit vei avea alături în partener de încredere. Te va împinge mereu să dai ce e mai bun din tine. Este generoasă şi grijulie şi face tot ce poate pentru ca persoanele dragi ei să ducă o viaţă mai bună.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Sfatul Părinților

horoscop - relationship 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile care își ascund sentimentele

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.