Horoscop special – din ce zodie este cel mai bun soț?

horoscop - bridal marriage bride

Horoscop special – din ce zodie este cel mai bun soț? Ești într-o relație ce a avansat foarte mult și urmează să faceți pasul cel mare al căsătoriei? Ești deja căsătorită și ți se pare că ai parte de cel mai bun soț? Sau pur și simplu ai vrea să vezi din ce zodie să fie alesul inimii tale? Iată topul celor mai bune zodii de bărbați pentru a fi soți:

Gemeni
Nativul din Gemeni e amuzant şi dulce. El e devotat şi te va pune mereu pe primul loc. Stă foarte bine la capitolul comunicare şi se va dovedi a fi un soţ minunat. Te va face să îl vrei mereu în preajma ta.

Rac
Bărbatul din zodia Rac este puternic şi este foarte legat de familie. Este cel mai bun părinte şi se va concentra pe tine şi pe familia voastră mai mult decât pe orice altceva. Te vei simţi în siguranţă cu un Rac dacă îţi va fi soţ.

Citește și: Horoscop special – partenerul de viață ideal, în funcție de zodie

Balanţă
Iubitul tău din această zodie va face tot ce e necesar pentru a te face fericită. El va fi mereu topit după tine chiar dacă sunteţi de mult timp împreună. Vei fi întotdeauna mulţumită de nativul din Balanţă.

Scorpion
Scorpionii sunt parteneri implicaţi şi vor fi mereu acolo pentru tine. Ei te vor respecta pe tine şi spaţiul tău personal, lucruri minunate pentru o relaţie. Având un soţ din acest semn zodical este o experienţă extraordinară.

Vărsător
Acest nativ îţi va fi cel mai bun prieten, dar şi multe altele. Veţi putea vorbi unul cu celălalt despre orice şi îţi va respecta sentimentele. Să te căsătoreşti cu un Vărsător este ca un somn lung după o beţie zdravănă.

Sursă horoscop: Eva.ro

Photo via VisualHunt.com

horoscop - venus 150x150Citește și: Horoscop special – Venus natal și rolul său când vrei un soț bun

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.