Horoscop special – În ce zodie găsim cel mai romantic bărbat?

horoscop - glasses 213156 960 720

Horoscop special – În ce zodie găsim cel mai romantic bărbat? Oare mai există acel bărbat care să te surprindă mereu cu un gest romantic? Care să îți aducă un buchet de flori nu doar la aniversări? Care să te facă să te simți ca o prințesă? Dacă da, din ce zodie o fi?

Berbec
Berbecul e un romantic riscant. El nu ştie întotdeauna cum vei răspunde în faţa gesturilor sale romantice, însă le face oricum. Ar putea fi vorba de ceva din care să nu înţelegi nimic, dar ştii că atunci când o face nu vrea decât să te surprindă şi să te încânte. Este aventuros şi atât de entuziasmat încât chiar dacă eşuează, eşti fermecată că a încercat să facă ceva atât de unic în primul rând.

Taur
Taurul este un romantic tradițional prin felul în care îşi exprimă dragostea prin lucruri frumoase, cum ar fi flori, artă şi mâncăruri. El încearcă să seducă prin atingerea tuturor simţurilor tale, deoarece e foarte senzual şi impresionant. Este foarte probabil să îţi ofere un masaj corporal complet sau să te răsfeţe în orice mod cu putință.

Citește și: Horoscop special – zodiile care se despart până la finalul anului!

Gemeni
E un romantic shakespearian. Vrea să te convingă cu ajutorul cuvintelor lui. Nu trebuie să te surprindă dacă îţi scrie o melodie, o poezie sau chiar un mesaj romantic. Când voi doi sunteţi într-oo discuţie profundă sau doar vorbiţi, există o legătură a sufletelor şi sunteţi uniţi într-un mod foarte special. După cum a spus William Shakespeare, „Dragostea nu privește cu ochii, ci cu mintea”. Cât de bine se potriveşte acestui bărbat!

Rac
Racul este un romantic iubitor şi îţi arată că te iubeşte prin modul în care are grijă de tine.
El nu este un ticălos atunci când vine vorba de a-ţi ţine uşa pentru tine sau să îţi tragă scaunul pentru a te aşeza. El ştie că eşti pe deplin capabilă să o faci singură, dar acesta este modul său de a arăta cât de mult îi pasă de tine. El te respectă, dar trebuie să-şi exprime iubirea prin gesturi şi acţiuni de modă veche.

Leu
Leul este un romantic eroic şi vrea să îţi arate că te iubeşte prin moduri îndrăzneţe şi curajoase.
Nu e vorba că vrea să fie salvarea ta, dar îţi arată că este acolo pentru tine întotdeauna şi gata să lupte pentru tine prin cele mai nobile căi. Dar ar putea, ar fi prinţul sau cavalerul tău în armură strălucitoare, dar mai mult ca sigur va încerca să facă tot ce poate pentru a te face fericită.

Fecioară
Nativul din Fecioară este un romantic care le ştie pe toate şi încearcă să te impresioneze cu priceperea lui intelectuală. Ştie că eşti inteligentă, dar nu poate rezista tentaţiei de a încerca să te înveţe ceva sau de a-ţi arăta cât de deştept e el. Nu e grozav la flirt sau la romantism, astfel că cel mai bun lucru pe care îl poate face este să dovedească că este inteligent şi speră că vei fi impresionată de creierul său mare.

Surăs foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - jupiter 150x150Citește și: Horoscop special – Jupiter în Scorpion, cum afectează zodiile?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.