Horoscop special – ce zodie nu va înșela niciodată!

horoscop - beautiful woman in red wallpap 1024x576

Horoscop special – ce zodie nu va înșela niciodată! Nu toți oamenii sunt la fel și nu toți oamenii înșeală, chiar dacă, într-un mod incorect, s-a inoculat această idee în mentalul colectiv. Există o zodie pentru care fidelitatea, respectul pentru partener și mai ales pentru ea, reprezintă valori mai presus de orice. Faci parte din această zodie?

Acest nativ din zodiac se ține strâns de relația pe care o are și luptă din greu pentru a recâștiga dragostea și respectul persoanei iubite. Racul este semnul familiei și al copiilor, un nativ care se lasă condus de inimă și de sentimente și care ia aspectul emoțional în serios. Dacă te afli în această zodie, atunci cu siguranță te vei regăsi în rândurile de mai jos.

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în septembrie!

În timp ce prietenii tăi încă se distrează prin cluburi până dimineața cu multe cocktailuri, tu ești ocupată în a alege cel mai frumos nume pentru copiii pe care îi vei avea în viitor, gândindu-te și cum ar trebui să arate camerele lor. Ca Rac, ai un cerc restrâns de prieteni. Deoarece ai încredere în foarte puține persoane, perechea ta este, de cele mai multe ori, și cel mai bun amic. Îți place să îți petreci timpul în confortul propriului cămin, alături de familie și de persoana dragă.

Petreci foarte mult timp pentru a construi relația ideală, dar și pentru a găsi cel mai potrivit iubit, alături de care să îți trăiești tot restul vieții. Din acest motiv, nu vei avea niciodată impulsul de a înșela. Partenerul pe care ți l-ai ales are deja toate calitățile care să te facă o persoană împlinită, motiv pentru care nu te simți înclinată să calci strâmb.

Mai mult, valorile morale nu îți vor permite niciodată să îi trădezi încrederea jumătății tale, nici măcar atunci când tentațiile vor fi mari. Știi să îți prețuiești perechea mai bine ca oricine și nu te dai în vânt după aventuri efemere. Dragostea adevărată este mult mai importantă pentru tine.

Sursă foto: vdz.ro

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - trifoi cu patru foi frumos poza 71086000 150x150Citește și: Horoscop special – zilele norocoase ale zodiilor în septembrie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.